En rubrik fri dag!

Det blir inte alltid som man tänkt sig,inte alls! Vädret blev uruselt och jag vill inte utmana mitt öde i onödan så vi stannade hemma istället.
Jag orkar inte blogga mer idag,mina hjärnceller har gått och lagt sig och kroppen borde göra lika så. Vi får se vad morgon dagen bjuder på,spännande!


Nu var det dags att säga godnatt

De tre vännerna och jerry- så ser mitt gäng ut nu förtiden! Vi har iallafall precis kollat på "when a man loves a women" den framkallar tårar. Hade det inte varit för att visa mitt hårda skal hade jag bölat hela filmen!
Men nu sitter jag här,mina två vänner har gått hem och Jerry är på väg tillbaka! Vi borde sova vid det här laget för klockan ska ringa tidigt imorgon.. Men jag tror det kan vara lätt att kliva upp för vi ska åka på road tripp imorgon efter jobbet! Vi ska till huvudstaden,mysigt.
Nu vet jag inte ens vad jag pratar om,för jag är så trött. Sov sött!Sist vi åkte var det minsann inte snöstorm!


Ska man bli glad den 25?

När jag var yngre älskade jag den 25:e varje månad! Då var det så enkelt att bränna pengar,jag hade inget dåligt samvete över att bara handla handla och handla. Jag blev så lycklig när jag bar hem mina nyainköpta kläder,sen att jag bara uppskattade plagget vid första användning är en annan femma. Det gick alltid att köpa nytt!
Nu förtiden den 25:e känner jag sorg och fasa,kommer jag överhuvudtaget ha något kvar till nöje denna månad! Det första jag måste tänka på är räkningar,tråkiga räkningar! Jag lägger mer än gärna 3700kr på kläder än på hyra,1000kr på ett par nya skor istället för på mat. Sen de där andra skit räkningarna torkar jag häldre röven med än betalar. Men det är det här som kallas vuxen va? Det vore en sak om man valde ålder själv,då skulle jag fastna på en betydligt lägre siffra..


Konsten att somna

Nu är jag färdig på att vara sjuk! När man känner rastlösheten kryper i bena då behöver man ingen termometer i stjärten för att veta att man börjar bli frisk. Det problemet jag nu kommer möta är hur i bövelen jag ska få mig själv att somna!!! När man är sjuk sover man för det mesta,och gärna väldigt länge på morgonen vilket resulterar i att det blir allt svårare att somna på kvällen.
Jag brukar vara bra på att somna i soffan,men jag känner att det inte kommer vara bra för mig att vistas bland massa ljud. Och att gå och lägga mig själv i sängen efter att ha sett efterlyst kommer inte vara lätt! Så hur fan ska jag bära mig åt? Jag får väl helt enkelt tvinga mig själv,eller be R slå mig hårt i bakhuvudet så jag deckar.
Jag tror vi kör på sista,det går nog fortast.


Hoppas jag inte drömmer mardrömmar

Jag känner mig som tolv. För när jag var tolv (okej det kan ha varit ett helt annat år men tolv känns bra) så var jag väldigt lättskrämd! Jag tjata på mamma om att få titta på rederiet enbart för att alla mina kompisar gjorde det. I själva verket var jag livrädd och det hela började redan från start när de spelar introt,det är skit läskigt! Det blev nog inte så många avsnitt av det programet för min del,jag höll mig till skilda världar.
Det jag ville komma till är att nu i mina tjugo år är jag fortfarande rädd,rädd för ett tvprogram. Nu är det efterlyst,vem blir inte ner pissad av musiken de spelar i början. Vem som helst fattar att detta program kommer vara mörk,otäckt och mardröms framkallande! Efterlyst är ett program som jag oftast avstår dels för att jag alltid lyckas sitta själv på onsdagar. Men ikväll,då ska jag krypa upp hos R hålla han i handen och sova så nära så nära som det bara går så inga monster kan ta mig!En del har lyckan att fasta på bild,andra inte! Jag kanske är ett spöke?


Jag som bara ville vara snäll

Jag tänkte överraska min man när han kommer hem från en lång arbetsdag! Han ska få kvällsmat,jag tänkte kyckling.
Jag förbereder allt,tycker själv att det här kommer bli otroligt bra. Det hela kan ha och göra med att jag har dåligt tålamod,jag vill gärna inte stå vid spisen i onödan. Så jag skyndar! Ställer in potatisen i ugnen för att låta det sköta sig själv. Jag hittar på en egen tomatsås som låter bra i huvudet,och så steker jag kycklingen. Allt detta går relativt fort. När jag tycker att det verkar klart (har hört att godast blir det om man går på känsla) så provsmakar jag.
Det smakar tomat,hela jävla skiten. Och potatisen är bränd,bränd av oljan jag hade på! Oljan hade jag för jag var rädd att potatisen skulle fastna istället väljer potatisen att bada i oljan. Idioti tycker jag!
Jaha,men här sitter jag! En timme kvar tills han kommer hem och jag kunde minsann inte laga lugnt. Skyll dig själv dumfan...(det är så jag tänker just nu)Ha ha ha. Jag vet,det ser förfärligt ut


Detta finner jag otroligt roligt

Tjocka människor i all ära,men jag måste bara berätta en sak! Jag beskådade nyss något otroligt roligt,i andras ögon kanske tragiskt!
Det händer sällan något när jag står på balkongen och röker men nu fäster jag blicken på en tjock människa som bestämt sig för att ta en tur med bilen. Bara det beslutet måste ha varit förödande i hans storlek,men åter till bilen. Man hör hur han suckar och tungt, han har precis insett att hans bil står väldigt nära en annan bil! För en normal stor människa hade man gått rakt emellan bilarna,denna man måste gå sidledes! Jag antar att han är smalare på den sidan. Han låster upp bilen,öppnar bildörren som i det här fallet inte går att öppna helt. Han klämmer ihop sig troligen i hopp om att han ska komma in då men till sin förvåning gör han inte det. Han säger-jävla idiot! Förmodligen till bilen brevid,medans jag tänker -jävla idiot som blev så fet!
Det går inte,han kommer inte in i bilen. Något som en person som beskådar förstår inte kommer gå! Han stannar upp och går runt bilen och öppnar passagerar sätet.
Jag ser från balkongen en boll,en boll som kravlar sig över till förarsätet,startar bilen och åker iväg.
Otroligt roligt tycker jag!

Nu ska jag slappa framför web-tv

Det blir ingen sömn,solen lyser in från alla håll och kanter! Jag ägnar mig åt web-tv istället. Måste vara det bästa uppfinningen någonsin.


Jag lever!

Jag var lite frånvarande igår och det beror framför allt på att jag låg avdankad i sängen mesta dels av dagen! Det går liksom inte att röra sig för huvudet ramlar i golvet av allt snor som befinner sig där. Väldigt ansträngade att röra sig då! Sen dricker jag host medecin var tredje kvart,smakar skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Men det hjälper tydligen!
Nu ska jag sova en stund till.


WE ARE THE WORLD!!!

Jag är så känsliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig! Mina tårar bara rinner ner,det är fina tårar. Jag vet inte hur man lägger in en video men jag vet minsann hur man länkar och för alla som inte har sett den- ni måste måste måste se den och lägga en tår. Det är så fint,hela min kropp ryser

Klicka på bilden!


Super frulle

Åh,idag skiner solen och jag vill bara ut och andas frisk luft! Ska äta min super frulle sen ska jag möta upp S och ta en långpromenad. Det ska verkligen vara skönt.Det var den lördagen!

Min dator var inte snäll nog att sammarbeta med mig igår. Men jag ägnade större delen av dagen att sitta fast i en snödriva! Som tur var så fanns det ett hus jag kunde värma mig i medans männen fick stå för arbetet. Jag hatar verkligen det här vädret,det gör att mina fötter och händer fryser till is. Helvete,ta mig här ifrån!!!
För övrigt åkte jag runt halva stan med R's kusin som skulle göra både det ena och det andra. Men jag var inte omöjlig idag,jag var bara en aning sur.

God natt

Nu har mitt sällskap gått hem och jag är själv! Lagom trött och sliten efter veckan som gått. Ska faktiskt gå och sova nu,för imorgon ska jag gå på en morgon promenad med mamma. Det här innebär att jag ska dra mig upp,kämpa och tvinga mig upp ur sängen då jag egentligen borde unna mig en sovmogon! Men,sover jag så är dagen borta och det vore ju synd!
Godnatt


Jag blir glad av min vän

Jag laddar batterierna och det gör jag på bästa möjliga sätt tillsammans med min fina A! Vi har lagat mat,drukit vin och framför allt snackat skit. Tänka sig att det ropas från köket att det minsann är dags för efterrätt nu,det här är lyx på högnivå.


Tiden som bara rinner iväg

Fick ett mysigt samtal från K igår som fick mig att inse att tiden går så otroligt fort! Vi kom fram till att vi inte setts på över ett år. Det är helt otroligt att dagarna bara försvinner,saken är den att det egentligen inte är så långt mellan stockholm och örebro. Men trots det så känns det som en oöndlighet när man inte setts på så länge! Och det ni,det tycker jag är synd.
Förr om året satt vi som klister,och även fast man inte ses ofta eller pratar jämt så vet jag att jag har en otroligt fin vän där borta i storstaden.


Sommaren jag fyllde 17 och precis fått en kamera! Vilka tider det var..


Svar på tal!


Jag älskar när folk kommenterar! Jag har bara ett svar till dig Malin-jag tycker du ska hålla käfften! Du kommer läsa min blogg om och om igen..

Det vore väl tråkigt med sjukdom

Det känns som om jag har en tennisboll i halsen,vilket naturligvis inte stämmer! Men man skulle nästan kunna tro det. Jag är aldrig sjuk,utan är jag det så har jag nog hypokondrat mig fram till den sjukdomen. Men det känns inte bra i kroppen. Den värker och är klen!
Tänk om man skulle ta och sova lite,vad tror ni? Jag tror minsann att jag tar och frisknar till under natten och imorgon 07.45 så står jag på bena pigg och glad.


Det kan ju alltid vara trevlig att se människan i fråga!


En för alla,alla för en?

Okej,jag erkänner-jag är en liten opåhittig,insperations fattig varelse! Men jag vill så gärna att vi ska kunna lösa det här. Om ni ger mig lite idéer så ger jag er mig,deal?Ge mig vår!!!

Nu får det fan vara slut på slask och snö,för jag vill annars bara dö! Tänk vad jag är påhittig så här i stunden,rätt nöjd över det rimmet. Någon som följer med om det inte slutar snöa snart?
Jag längtar tills det är vår och sol,då ska jag klä mig så här cool! (okej,det var inte lika bra kanske,men det får duga)


Tänka sig hur en historia kan gå

Här om dagen när jag var hos far min så kom jag på att jag missat att berätta en så rolig historia!
Jag var så ivrig på att berätta då jag själv tycker att det är en otroligt roligt historia. Jag börjar med att säga att jag hört talas om en kvinna som heter Annus,jag betonar det hela och säger Ann us. Förstår du pappa,förstår du att heta Ann us! Det är finner jag otroligt roligt då man ska presentera sig som anus. Visst pappa tyckte att det hela var helt okey roligt och någonstans i det hela känns det inte som att skämtet klickar,jag hör ingen riktig kling i Annus(?) Vi skrattar en stund och jag känner att skämtet lät så otroligt mycket roligare då jag hörde det först och kan inte förstå varför.
Min förklaring kommer faktiskt dagen efter,den kommer helt oväntat och personen ifråga har ingenaning om skämtet jag dragit kvällen före.
Amanda kläcker ur sig att hon minsann sett en så otroligt rolig film där huvudpersonen heter Annal! Det är den sekunden som jag inser att jag berättat en felaktig historia för min pappa och missat det som faktiskt var förbannat roligt. Det är ju klart som fan att hon heter Annal,anal för fan! Hur dum får jag bli.

Jag ringer genast till pappa och berättar den korekta historien och betonar denna gång Ann al,fattar du pappa hon heter anal. Nu brast han minsann ut i skratt!


So let's go out in my suit and your black dress my dear

Jag är så otroligt tråkigt,i know! Men svart är den färgen jag klär mig mest och bäst i. Vi får se hur jag över lever en vår i pastell(?) Satt och kikade runt lite,och jag säger bara det att när jag är mogen då ska jag banne mig ha på mig detta.


Det är viktigt att hålla sig till sina propoints

Nu ska jag ta och berätta vad som hände på lunchrasten! Jag och S skrapar ihop tio kroner för att sedan avnjuta en cocacola zero. Att det just ska vara zero är egentligen det ända som är viktigt då zero är 0 propoints.
Efter att ha förlorat en sten sax påse tävling tar jag de ihop skrapade pengarna och knallar upp en våning och fyller automaten med mina pengar. Till min lycka finns det tre zero burkar kvar och jag väntar ivrigt,men hallå(?) Det kommer ingen jävla dricka,automaten är sten död! Jag blir självklart förbannad och skriker till automaten att jag faktiskt bara kan dricka den då jag håller hårt på mina propoints,men det skiter han fullständigt i! Jag går med sur min tillbaka och berättar händelsen för S,hon blir lika arg hon och tar bestämda steg tillbaka till automaten då hon faktiskt inte tror på min händelse. Hon trycker,trycker och trycker lite på zeroknappen! Haa,det hände ingeting för henne heller.
Men då,till min förvåning! Precis som om hon är helt oberörd så trycker hon på cocacola. Jag blir förvånad!!! Helt utan förvarning slukar automaten våra tio kronor och spyr ut (det som för er ser ut som cocacola) men i en viktväktares ögon är det en burk fylld med förbannat onödiga propoints..

Lite lyx kanske

Jag kom och tänka på en sak när jag var hemma hos min far tidigare ikväll!
Det var nämligen så att jag tog mig en sväng in på toan för en kisspause och när det äntligen var dags att torka sig så stannar jag upp och inser att jag sitter och små ler. Ja,så var det faktiskt. Jag smålog när jag satt där och kissade! Nu undrar ni säkert hur en kisspause kan göra mig så glad,det kommer vi till.
Jag inser till mig glädje att jag ska få torka snippan med lampi toalettpapper! Tänk er själva hur många gånger man kissar om dagen och aldrig någonsin drar man bort kisset med något så lent som lambi. Inte när man jobbar iallafall och knappt när man kommer hem heller. Ni som bor sjävla vet mycket väl hur många kroner det skiljer sig i valet av toapapper.
Jag borde nog bli snällare mot snippan,klart fan att hon också ska ha lyx!


Nu stänger jag affären

Klockan slår sex och nu är även denna arbetsdag slut! Den sista delen av kvällen ska jag tillbringa hos far min,han ska bjuda på kvällsmat och en semla.
Semlor är i och för sig ingenting som jag föredrar,jag gillar inte mandelmassa inte grädde heller! Men brödet är gott,riktigt gott faktiskt.

Det är viktigt att göra bra val

Idag tog jag och S tag i saker och ting,istället för att puffa på bakgården tog vi våran halvtimmes rast till något bra. En powerwalk till hästhagen och tillbaka,riktigt uppfriskande!
Jag är fan på väg att bli en bättre människa,det känns otroligt bra. Igår sa min mormor faktiskt att jag har det största hjärtat hon vet-fullt med kärlek. Det är i rätt riktning va?

 


Friskis och tjockis

Jag räknar nu mera points. Japp ni hör rätt-pro points är ett intresse jag har ett tag fram över nu. Jag väger maten,jag räknar maten och det viktigaste av allt jag äter faktiskt maten.
Så vi får väl se hur det kommer att gå,jag har klarat första veckan överraskat bra! Man måste granska sig själv och vara villig att göra saker till det bättre. Skräpmat och cocacola gör en inte bra i längden! Men fy fan vad gott det är,det tänker jag inte sticka under stolen med. Men om vi säger så här,jag har dagligt intag av 30points och en pizza är 38 det säger väl allt?


P.S!

Anledningen till varför jag inte skriva långa och intressanta inlägg på dagen är för att jag faktiskt sysslar med jobb då! Jag försöker slänga in något kort på mina raster för det ska iallafall finnas något när man klickar in här. Jag ska försöka bli bättre på att blogga på kvällarna!

GodmorgonDet absolut bästa sättet att vakna till liv på morgonen är att sätta sig på cykeln och ta sig till jobbet! Jag älskar att cykla,det gör jag. Det är befriande och uppfriskande!

Kärleks mat

Äta bör man,annars dör man! Så idag lagar jag mat med kärkel-till min kärlek. Vi ska äta kycklingfile med klyftpotatis. Det är ungefär den svårighets graden jag lärt mig att laga sen jag flyttade hem ifrån. Sen tyckte jag det var mer passande idag istället för att laga köttbullar. För köttbullar är annars någonting som jag är väldigt bra på!!


Ibland blir man så glad

Jag är röksugen! Jag går till köket,för jag röker nämligen inne. Tanken på att jag bara har en cigg kvar gör mig lite fundersam. Ska jag röka hela,halva,nästan halva och spara för att dra ut på att gå och köpa nya så länge de går.
Jag stannar upp och undrar om jag inte har sån tur att jag faktiskt hittar en cigg i skåpet. Icke sa nicke! Lite ivrigt tar jag i en titt i andra skåpet och till min stora glädje ligger ett ensamt oöppnat paket längst in som förmodligen ramlat ur min limpa som för övrigt är slut!
Nu kan jag röka hela dagen,woho.

De sägs att det är alla hjärtans dag idag


Det är ingen skillnad,vi pussas och kramas varje dag!


Varning för stötande bilderDet känns så elakt att jag ska äta upp denna glada gubbe! Det lönar sig inte att vara glad trots allt,man dör ändå. Men om inte jag får äta,då svälter jag och det vill vi ju inte. Jag värderar mitt liv mer än Mr.Apelsin's faktiskt vilket kommer resultera i att det blir mos av honom snart. Han kommer få det bra,jag lovar jag ska skala honom inte skära.Det gick fort,smärtfritt.

Dagens överdel


Idag visar jag min överdel,snyggt!


En snygg och en ful sida(?)

Jag och Sara och upptäck något nytt! Eller för mig var det nytt iallafall. Det var inte nytt för Sara eftersom det var hon som berättade det för mig.
Man har en manlig och kvinnlig sida,låter ganska läskigt tycker jag. Men om man tar sig en titt så är det kanske mycket möjligt att det är så. Enligt Sara så är den ena sidan söt och den andra sidan ful. Kul?

Mitt ena öga är större än det andra,är det för att min manliga sida ska se bättre än den kvinnliga eller? Min ena näsborre är större än den andra (men jag orkar inte tänka och skriva vilken sida det är) mina tuttar är också olika stora,snyggt? En manlig tutte,och en kvinnlig tutte. Undra vilken sida R gillar bäst.
Nej hörrni,sånt här får mitt huvud att gå på högvarv tidigt på mogonen! Vi ses sen istället..

Dagens


Idag kör jag svarta jeans,blommig tunika och vit stickad tröja!


Kloka ord!


"Om du har en positiv attityd ser du utvägar för att lösa de problem du kan
 lösa och låta bli de saker du inte har kontroll över"


Ett nöje att cykla

Jag cyklade till jobbet idag och insåg vad det roligaste med att cykla är! Att plinga på folk som går i vägen är något som jag verkligen njuter av..
Personen i fråga går i lugn och ro och funderar säkert på vardagliga sysslor,det är lite halt ute så personen går lagom fort! Just i denna stund av sinnesro plingar jag på klockan och då flyger personen i fråga upp i luften och är så illa tvungen att flytta sig från gatan.
Det är nu som det är roligt. För det är jobbigt att flytta på sig,eftersom det är halt. Man måste få rätt fotfäste för att inte ramla åt sidan. Det är något som försvårar din promenad och jag njuter verkligen av att vara den som stör dig! Så jag ser fram emot att cykla hem från jobbet också..

Bloglovin'Bli medlem på bloglovin' och följ min blogg!


Dagens


Här har ni dagens kläder! Stickad tröja,mörka stentvättade jeans och stövlar!


En uppdelad kväll!

Igår var en riktigt uppdelad kväll,jag gjorde tjejgöra han gjorde killgöra! Jag lyxade till det med ett bad,ett skumbad för att vara rätt och riktig. Han snickrade! Jag skrubbade kroppen,hade ansiksmask och hårinpackning. Han snickrade fortfarande! Jag gick upp ur badet,städade sovrummet och tände ljus. Fortfarande så snickrade han! När jag gjort mina kvinnliga sysslor då gick jag och la mig. Han snickrade då med,ni undrar säkert vad fan mannen snickrar.
Något som han tycker är roligt får vi hoppas eftersom han inte låg brevid mig när jag somnade. Tur att han inte satt och snickrade när klockan ringde 07,45 imorse iallafall!

Han som jag håller kär

När klockan slår nio ikväll då mina vänner,då ska jag mysa med denna hemliga man! Han är inte mycket för bloggande,så han uppskattar inte denna värld på samma sätt som oss. Men om ni har tur,och om jag lyckas smyga undan en stund då ska jag blogga lite mer ikväll!Lunch,tack då

Jag kände sug efter pasta till lunch. Gratenerad pasta från Pizza light,det rinner i mungiporna. Jag föreslår utkörining då man sparar lite tid på att slippa åka genom stan. Alla ska nämligen åt samma håll när jag ger mig ut i trafiken. Fiffigt,smart och effektivt att ta utkörning! Min kollega ringer för att beställa,han får till svars att de inte har utkörning vid lunch tid(?)
Jag tycker det är roligt,jätte roligt faktiskt! Jag ställer mig frågan,om man inte har utkörning vid lunch när fan ska man då köra ut? Jag vill väl inte ha en gratenerad pasta till frukost,eller ännu mindre till mellis! Jag blir upprörd,nu måste vi ut i trafiken genom stan och tillbaka för att hämta pasta från ett pucko.


Min första "dagens"

Dagens sämsta- Att lämna min käraste,mitt varma täcke och en mysig säng klockan 08,10 imorse. Det var en aning motvilligt en måndagsmorgon. Att sedan se att det var precis lika mycket snö kvar som igår när jag somnade var även det väldigt jobbigt.

Dagens bättre del- Jag cyklade till jobbet,jag fick i mig lite motion och även en hel drös frisk luft för att vakna till liv. Det som även hör till det bättre är Mixmegapol i öronen,då får man sig ett bra skratt innan man kliver in på jobbet.

Dagens måste- Egenligen så får jag bestämma själv vad det ska finns på den här listan och så väljer jag att ha måsten då är jag bra dum. Men jag måste måla naglarna idag,jag måste laga mat och jag måste framför allt göra något annat än hamna i soffan resten av kvällen.

Dagens kläder- Dagens färg är svart,dagens stil är slapp!
Dagens mening- Hej xxxx heter jag och ringer ifrån Wise Naturkosmetik,jag söker xxxx! Undra hur många gånger jag får säga den meningen innan klockan slår 6(?)

En bra idé
Jag har fått en bra kommentar om lite tips jag kan underhålla er med! Vad tycker ni,låter det som en bra idé? Men eftersom dagen precis har börjat kan jag skriva en kort dagens i nästa inlägg. Håll i er!

En usel ensam rökare


Jag är inte en riktig rökare! Fingrarna vill egentligen inte föra mig till de tangenterna som utför meningen- jag är inte en riktig rökare. För hur hemskt är det inte att man är en lossas rökare men ändå röker tio cigg om dagen(?) Jag är en sällskapsrökare,jag röker aldrig själv. Det är tråkigt att röka själv,då gör jag något annat istället. Tar hand om disken,kollar tv eller damsuger! Jag röker bara när jag pratar i telefon,när jag träffar någon som man står och snackar med eller som har med sällskap att göra.
För en stund sen var jag jätte sugen på att röka,men jag pratade inte i telefon så jag sket i det. Jag tog ett bad istället. Sen ringde Malin,då rökte jag. Det var gott!


Nu är jag trött

Om man ska blogga då ska man fan ha en snygg design också,varför har inte jag det? För att svara på min precis ställda fråga så svarar jag- jag vet inte hur man gör!
Jag har suttit i cirkus 1timme och letat efter en potensiell bild att ha,förstår ni att det inte handlar om många bilder att välja mellan utan det svåra ligger i att välja en av de få bra som finns. Så jag gjorde så här istället! Jag skiter it

Om någon av mina tio tal läsare kan hjälpa mig så gör gärna det,tack

Spotify

Jag hör inte till de som skaffade Spotify under 2009,jag hade nog inte insett fördelen med det! Eller rättare sagt så hade jag nog inte försökt att inse fördelen.
Sen en vacker dag stod Spotify där mitt framför ögonen på mig och förändrade hela min syn på musik. Jag var såld,jag var kär,jag var näst intill besatt! Jag var besatt av någonting som jag inte ens hade själv,hur fan skulle det sluta. Så fort jag kom hem suktade jag efter en egen spel lista,i allt jag gjorde såg jag fördelen med att ha Spotify. Så det var fan bara att gå ut på invite jakt,det tog ett tag! Längtan var stor och jakten svår..

Men dra mig baklänges,jag fick till det! Jag fick en invite,en spellista,och ett aldeles eget inlogg!
Läsa tidning gör mig ledsen

Det sämsta med att inte vara rik är att man inte kan gå och köpa allt man blir kär i när man tittar i tidningen. Jag får helt enkelt hålla mig ett tag till! Bra insperation iallafall,tack..


Snö,snö och mer snö


Med Mixmegapols morgon show i öronen knallar jag gärna till jobbet i snövädret.


Snö är det man ser nu förtiden,överallt är det vitt! Jag vill ha sommar


God morgon


Några såna här koppar om dagen gör mig pigg och glad..


Det här gör mig glad


En sån här bild gör vem som helst glad. En fin hälsning från min älskling!


Jag kanske borde ha min blogg till twitter

Att äta lunch är något jag ser fram emot! Bara kvarten kvar..


RSS 2.0