Synd att det ska sluta så här

Men jag kommer inte blogga mer! Jag kanske blir människa snart igen och tar mitt förnuft till fånga,men för tillfället ska jag ut i världen och leva livet..


Haren var tidig i år!

Snart är det påsk,jag gillar't! En massa godis kommer innebära en tjockare magen,men vad fan det är bara påsk en gång om året. Jag har redan varit och pillat i ägget vilket jag snart kommer att ångra då jag insåg att jag även skulle smälla i mig tårta. Hur ska detta slut,det lär dimpa ner fler ägg i min säng innan helgen är över!


Konsten att sova själv?

Jag blir förbannat,riktigt förbannad-på mig själv! Dumt kan man tycka,det tycker jag också. Jag är en tönt,en fjant en omogen larv. Jag förstår inte varför jag har sådana problem att vara själv. Just nu är mitt största problem att jag ska sova själv. Kan låta as larvigt! Men jag avskyr det.
Det är läskigt att somna utan sällskap,jag vill att det ska vara lite plats i sängen,jag vill att man ska få mindre täcke för att man delar med sig och jag vill ha en mindre kudde om det vore för att man har någon brevid sig. Det är sånt jag gillar,jag gillar att ha en sovkamrat!
Jag ligger här helt klarvaken för tillfället och funderar hur man kan få sig själv ap trött så man deckar. Inte ska jag väl behöva slå huvudet i väggen för att jag ska slockna(?) Jag har en tokig vana när jag ska sova själv. Jag väljer att sova i soffan då,varför vet jag inte. Jag tycker det är otäckt att gå till sängen släcka lampan och sova i en stor säng. Därför väljer jag att ligga i soffan,trångt och ihop tryckt med tvn på och gärna lampan tänd!
Kan någon hjälpa mig,jag är tjugo ett år i juni och klarar inte av att sova ensam.



Jag hatar Sout park den ända anledningen till varför de är på är för att på alla andra kanaler är det saker som gör att jag kommer ha ännu svårare att sova typ csi,criminal minds osv. 


Det här med dator alltså

Var går gränsen för datanörd? Jag bara undra,jag tar med mig datorn till badrummet när jag ska bada så jag kan lyssna på musik eller kolla på web-tv. Det är förbannat skönt med lite sällskap,annars koncentrerar man sig bara på hur länge man står ut att bada då det är så varmt att man får huvudvärk. Datorn i badrummet gör att man kan tänka på annat!
Sen tar jag med mig datorn in i köket när jag lagar mat så jag har något att göra när jag står där och hackar lök. Tycker det är en brilijant idé! Klassas jag som data nörd då?



Ett tips är att man har datorn så nära badkars kanten så att man kan lägga armarna där. Då är det inte alls ansträngande att blogga från badkaret!


Det är bra att storhandla

Jag måste erkänna att jag är lagom avdankad idag. Jag har inte haft lust att göra någonting alls men ändå har jag storhandlat,städat och snart ska jag laga mat. Vuxen poäng!
Att storhandla är något som jag faktiskt tycker är roligt. Jag gillar att handla alla de där egentligen tråkiga sakerna! Det bästa är när man ska välja sköljmedel,då brukar jag stå där ett bra tag. Läsa på förpakningarna,lukta länge och fantisera om vilken doft jag vill ha på mina nytvättade kläder. Att sen välja diskmedel är också härligt,vill jag att mina glas ska lukta citrus eller naturellt. Jag brukar välja naturell,de gör jag mest för att det är flera kronor billigare. Sen har vi skurmedel,håll i hatten! Det är viktigt att få en bra doft,den ska vara fräsch och fin för näsan. I hyllan med duschcreme stannar jag gärna väldigt länge också,likadant där det är viktigt att man har rätt doft för kroppen!
Jag är nöjd efter dagens handling,mångra bra dofter och en kyl som är full ett tag till.



Titta vilka bra dofter jag fick med mig hem,är ni likadana?




Jag ska nog kunna vara mätt ett tag nu!


Ännu en söndag!

Jag kommer tillbaka när det är mörkt ute,under tiden ligger
jag i soffan och samlar krafter!


Man ska inte tacka nej när det bjuds

Hej mina hjärtan,ni är enbart hjärtan för att det kommer att passa bilden till mitt inlägg. Igår knallade jag runt på stan i timmar och kikade på kläder. Det var mysigt,och hysteriskt om man nu kan föra dessa känslor samman. Sen började det kurra i magen vilken innebar att jag var tvungen att fylla den-naturligvis! Svält är ingenting för mig,tyvärr kan man tycka vissa gånger.
Hos far min bjöds det iallafall på vofflor,varma frasiga vofflor med sylt och grädda. Dra mig baklänges vad gott det var!



Det blir nog inte bättre

Tacogratäng,film,mys och tjejsnack med min bästa vän! Det var längesen och det var behövligt. Nu är det svårt att hålla ögonen öppna,jag får väl se när min sängkamrat kommer.
Det är nämligen viktigt att ha en säng,ett täcke,två kuddar och honom för att kunna sova om kvällarna!


Kan ni komma med lite idéer om vad vi ska göra här på bloggen,eller är det som jag alltid trott-att jag är helt perfekt eftersom ni aldrig säger något!


Är Roland min kille?

Jag skrattar lite för mig själv,detta är egentligen ingenting som någon annan kommer finna lika roligt! Men jag såg en kommentar här där någon frågat vad R står för och någon med livlig fantasi svarat att R minsann står för Roland!
Mina läppar är på helspänn jag tycker det är roligt. Tänk om min pojkvän hette Roland,inge fel med namnet egentligen men det är för mig ett gubbnamn. En man som säkerligen har byxorna i armväcket,ett bälte där man spänner fast mobilen,en flanell skjorta och gärna glasögon. Detta finner jag inte speciellt attraktivt,då föredrar jag ett enkel R. R står för R,min R!
Han är minsann attraktiv,lång,mörk,bruna ögon,fina läppar,snygga skor och häftig bil. Så Roland,släng dig i väggen.



Klantskalle!

Jag suger! Helt världelös är jag,jag råkade klicka på fel knappt så hela mitt inlägg försvann. Nu har jag chansen att ljuga och säga att det inlägget var fyllt med saker ni skulle älskat att läsa och dämpa nyfikenheten med. Men jag tänker inte ljuga,jag tänker tala om hur det egentligen ligger till.
Jag skrev vad jag gjort igår,vad jag ska göra vilken minut som helst och att det är en bra dag idag,inte så värst roligt eller hur!
För att sammanfatta det hela ekelt så var jag med två goda vänner igår. Vi pratade,åt godis,pratade lite till och satt under fläkten. Jag gillar't! Det jag gillar speciellt är att man inte behöver prata med sina vänner dagligen och ses hela tiden för att veta att man faktiskt är riktigt goda vänner. Det är fint att ha såna peroner i sin närhet tycker jag. Nu ska jag äta mat,bye!




Vi behöver inte vara trevliga mot alla andra,huvudsaken är att vi är trevliga mot varandra!


Ibland får man hänga läpp

Jag känner mig lite ledsen idag,men bara idag! Jag tillåter inte mig själv att känna så här fler dagar än denna. Men det är som om något tynger mig lite,kanske är det allt regn som hamnar på mina axlar. Vad vet jag!
Samtidigt så rasar allt för människor jag tycker väldigt mycket om. De ramlar som klossar åt höger och vänster! Det gör mig ledsen,det gör mig ledsen att se personer i mitt hjärta vara ledsna. Jag vill att det ska ha det lika bra som jag! Det behöver inte ta R ifrån mig,men ingen behöver ta deras käraste ifrån dem.
Jag vet att de vet att jag finns,och jag vet att det vet att de kan prata med mig,jag vet att de vet att jag ställer upp och jag hoppas att de vet att jag blir ledsen bara för att jag bryr mig så innerligt om personerna i min närhet som inte mår bra..



Vart tog Matilda vägen?

Jag har ingen insperation just nu! Och min kamera sladd är inte i närheten så jag kan inte bjuda på någon bild heller för den delen.
Vill ni hjälpa mig tillbaka,kom igen.

Lite frånvarande

Jag har varit lite frånvarande de senaste dagarna och inte vet jag varför! Har ni saknat mig? Men nu är jag änligen tillbaka och jag undrar vad jag ska bjuda på ikväll.
Befinner mig i storstaden och har gjort det sen igår! Super mysigt och skönt att faktiskt ta det lugnt en helg,något jag börjat unna mig på senare dagar. R och jag har varit hos hans föräldrar och vi hann även tillbringa senkvällen/gryningen hos kära Mallan igår. Och idag samlar jag kärlek från alla håll då jag åkte till kusinerna på Lidingö! Vi äter gott,pratat skit och bara slappar precis så man ska tillbringa helgen tycker jag!
Det märks att det är lugn här,för farsan har redan kurat ner sig och ligger väl snart och snarkar högt här. Men om jag känner mig själv så kommer jag förmodligen också sova snart!


Jag ordnade en liten bild till er så ni kan se hur harmonisk jag ser och känner mig!


En slappig onsdag!

Det blir ett långt bad med datorn i badrummet titta på lite webtv! Jag behöver verkligen koppla av,skönt. Sen får vi se vart jag tar vägen förmodligen till sängen och sover väldigt väldigt väldigt tidigt. Skönt att vi har klarat av halva veckan,snart helg igen.




Det var längesen vi hade "dagens fråga" har ni något roligt att fråga mig,gör gärna det!


Jag har hört att böner är bra

Kom hem från jobbet och var vrålhungrig,tänkte att jag skulle styra upp något i köket! Jag tog fram de jag hade kvar och bestämde mig för att ha något nyttigt i. Böner är bra har jag hört,stämmer det?
Jag gillar egentligen inte bönor,men en gång när jag var och handlade med mamma bestämde jag mig för att bli nyttig och köpte en konserv. Så det passade ju verkligen bra att jag hade det hemma. Samtidigt som jag hällde i en hel del i köttfärsåsen så log jag för mig själv! Jag är så nöjd över att jag ska äta bönor i maten ett steg närmare mognad för mig.
Jag började äta min mat,fort gick det för jag var så hungrig. Och när maten är slut tittar jag i tallriken och inser till min förvåning att det är något kvar.
Men åh,verkligen jätte tråkigt att jag blev sååååå mätt och inte orkade äta upp allt. Typiskt,jag lovar att äta bönor nästa gång. Men det är väl tanken som räknas. Säg det,säg det,säg det!!!



Jag ursäktar verkligen för den äckliga bilden! Men jag ville bara visa beviset på att jag försökte.


Min dag idag!

Jag är inge bra på att stressa mig igenom min skrivning! Men jag slänger bara upp min dag i några korta ord. Jag fick ett tips om att jag inte borde stressa mig fram i och med att det kunde leta till att jag skadade mig på vägen hem. Jag tog och gjorde det tipset till verklighet och det slutade med att min pappa fick vänta i fyrtio minuter. Men det viktigaste var väl att jag kom fram hel? I och med att jag inte fick någon respons på vilka som tänkte komma till mig på sjukhuset så vågar jag inte längre leva ett reskabelt liv,känner inte för att se verklighet i vitögat och inse att jag är ensam.

När jag väl kom fram iallafall för att hålla mig till dagen,så tränade jag tillsammans med farsan! Det var givande,jag fick än en gång inse verkligheten-jag är förbannad otränad. Tråkigt känner jag då allt blir betydligt mycket jobbigare. Man kan inte göra en armhävning,eller jo ner kommer man svårare att ta sig upp. En situps är betydligt jobbigare för mig än för en person med magrutor. Att springa går inte för att man får dåligt samvete när man känner hur magen gubbar och att lyfta vikter är helt orimligt då mina armar är som spagetti.
Men jag lovar,jag ska kämpa på!


Tänka sig hur det kunde ha gått

Min vän ringer och vi bestämmer träff! En träff klockan 17.00 vilket innebär att jag måste cykla fort som fan hem för att hinna med tanke på att jag slutar precis den tiden. Hon ringer mig och säger att hon är hos mig när som helst-jag är fortfarande på jobbet. Hon frågar när jag är hemma och jag säger-vägunderlaget är bra så säg en kvart! Jag vet att räknar man sommartid så tar det 13 minuter exakt hem från jobbet,men för säkerhetsskull plusar jag på två minuter. Bra tänker jag och hoppar upp på cykeln,lagom stressad!
Karin och jag bara susar fram. Jag möts av skräck,jag inser att om några hundradelars sekund kommer jag åka rakt över en gropig ispöl! Inom loppen av dessa hundradelar hinner jag fråga mig själv om jag ska stanna eller köra. Dum som jag är bestämmer jag mig för att köra,förmodligen för att det inte skulle vara lönsamt att stanna.
Jag möts då av ett helt annat dilemma när jag flyger över denna ispöl,jag hinner undra om jag är färdig med livet,har jag gjort det jag ska,vad ska mina barn heta,vart ska jag bo men den frågan som håller sig kvar är vem skulle komma och hälsa på mig när jag ligger på sjukhuset med skallen spräckt och alla brutna ben?
Som tur var så överlevde jag,men fortfarande undrar jag vilka som ska komma,det är en fråga som jag alltid har undrat!


Luras inte av bilden,det är inte slask. Det är is!


En gammal macka!

Jag måste bara tala om en sak som jag anser vara väldigt störande. Min mage kurrar som aldrig förr 09.55 jag inser till min glädje att lek och bus landet öppnar om fem minuter. Jag springer dit precis vid öppning och går fram till disken där alla mackor ligger. Jag plockar fram den godaste macken av dem alla och häpnas över hur hård den känns. Frågar hon i disken om det är gårdagens macka,hon svara ja. Okej hinner jag tänka innan hon säger 38kr blir det då!!
Ursäktaaaaaaaaa,ska jag betala 38kr för en macka som är från igår,är det ett skämt,skämtar du med mig kvinna?

Då vill jag ha en ny macka säger jag,för om jag ska betala 38kr för gårdagens kan jag lika bra vänta på dagens,eller hur. Jag vänder mig till den andra personalen och säger att jag vill ha en ny,för jag tänker minsann inte betala sammma pris för en gammal macka.
Det är då,då jag blir lite förbannat! För hon himlar med blicken,precis som om jag vore dum i huvudet för jag inte går igång på en gammal macka. Med någon konstig röst säger hon att den minsann är gjort igår eftermiddags! Jag ger upp,jag orkar inte längre,jag slänger upp mackan på disken. Med min mest arroganta min köper jag mackan. Sen händer något jag tycker är oerhört roligt-hon ändrar sig. Jag ska inte längre betala fullt pris hon ger mig rabatt. Mackan som är från igår kostar nu bara 30kr,skrattretande!

Det är ingen bra dag idag

Jag har ingen lust att prata med er idag! Det är en dag som vi ska glömma,så vi ses en annan dag istället.

I'm out

Jag är ledsen,jag lämnar er resten av kvällen! Jag ska på återträtt,återträff med pinglorna från högstadiet. Här snackar vi gammla minnen. Vi sen en annan dag,en annan tid. Puss och trevlig kväll!

Storstenshöjden

Jag kom precis hem från höjden och jag känner mig som en elak människa! Jag satt och tittade på när folk tog sig ner från backen och hoppades bara på att någon skulle ramla. Men vadå,jag vill väl också ha lite kul? Jag satt ju bara där och frös tårna av mig,en vurpa skulle innebära ett gott skratt som i sin tur skulle bidra med lite värme.
Jag ville absolut inte ha några brytna ben,bara en vurpa i all världens fart. Gärna att man avslutade med att rulla fram till liften.. Är det för mycket begärt?
Jag ville inte att barn skulle ramla,barn har min sympati. Jag fick skåda några fall från dem men dem är inte fulllärda det är meningen att de ska ramla sig igenom backen för att lära sig hur man åker.
Det var en medelålders man utan hjälm och solbrillor jag var ute efter,han skulle gärna själv anse sig vara en mycket bra skidåkare. Det var en sådan man jag ville ha,då hade jag blivit nöjd!



Här bor jag! Välkommen in

Vad konstigt! Jag har inte varit hemma sen i söndags och det är lika stökigt när jag kommer hem som när jag gick(?) Så det fanns inte så mycket annat att göra än att börja städa. Men det är bra mycket skönare när det är städat och fint! Men nu när jag har gjort allt det,så vet jag inte vad jag ska hitta på.

Jag vet ju att det var någon som efterfrågade bilder på min lägenhet,men jag måste bara säga att min kamera är sämt och det ser ut som jag bor i en kloak när jag tar kort här hemma. Men jag gör mitt bästa,en liten smygtittt kan ni få!


När man kliver innanför dörren möts man av min klädhängare!



Så går man genom hallen och så kommer man till mitt sovrum,som egentligen inte är ett rum utan en sovalkov! Men sovrum låter bättre.



Några steg fram kommer man till mitt badrum,som inte är mer att se än detta.



Sen backar man ut och går till vänster då har ni mitt vardagsrum. Men det fastnar tyvärr inte på kort.


Det här är bra skit



Jag kunde inte låta bli att skapa en lista vid namn "gamlingar" och det är ju helt underbart ljuvligt för öronen! Här ska jag sitta ett bra tag till och lyssna på dessa låtar. Det är så bra och så fint!

Jag orkar inte göra om hela processen att lägga in en ny spellista! Men när jag kollar vilka låtar jag lagt till så inser jag till min förvåning att det finns en låt som heter- Do it all night.

Jag skrattar högt för mig själv,jag har aldrig hört denna låten haha. Vad fan gör den på min spellista? Men om ni får för er att lyssna på den kan jag så här efter någon minuts lyssning erkänna att det var rätt bra gung i den. Den låten jag egentligen skulle ha var ju Lionel Richie – All Night Long (All Night)


Det här med att vara själv

Ikväll pratade vi om att bo hemifrån och fördelarna och nackdelarna med det! Jag vet precis varför jag vill bo hemma,det handlar inte om pengarna jag sparar. Det handlar om att det alltid är någon hemma när man bor hos mamma/pappa! Jag är världens sämsta ensamvarg,jag finner ingenting mer tråkigt och jobbigt än att vara själv. Det finns ingen att prata med,ingen att titta på man har ingen att göra något med. Det suger!

Självklart tycker jag det är skönt att vara själv ibland,notera ibland! Ibland innebär någon/några timmar om dagen men mer klarar jag inte av. Men det finns bara några få jag skulle kunna bo med under samma tak,och det handlar inte om att jag inte skulle stå ut med dem utan att de inte skulle kunna stå ut med mig! Det är sant-jag är krävande,elak och egoistisk. Men det är egenskaper bara jag talar om,ingen talar om det för mig då blir det bullar av det hela kan jag lova!
För att avrunda det hela så ska jag berätta. Min mor och R satt och pratade lite angående det här med mig, och mamma förstod precis vad jag menade när jag sa att jag inte var lätt att ha att göra med. Men då titta R på mamma och säger

-Anna,hon har faktiskt på senaste tiden blivit mycket mer lättsam!

Det här måste betyda att jag kanske kommit underfull med saker och ting. Man känner sig säker och trygg! Man vet att det här inte tar slut. Jag tycker det var väldigt fint sagt av honom iallafall!



Bildbomb!

Jag såg att det var någon som ville att jag skulle lägga upp några bilder från min mamma's dator! Och jag ska försöka hitta några bilder genom åren,se upp det kan bli endel.
Varnar för en och annan pussmun!


Vi börjar 06,om jag minns rätt!

 

 

 

Sen kommer vi väl till 07!

 

 

 

Nu har vi sommar 08!

 

 

 

 

Jag blir snurrig av alla bilder man kan välja emellan! Men jag hoppas att det här duger.


Fredags mys!

Vi har tradition,det innebär att varje fredagskväll tillbringas hos mor min! Vi äter gott,dricker gott och snackar skit hela kvällen. Det är det mysigaste och bästa avslutningen på hela veckan.
Snacka om att man får slappna av genom att bara bli omhändertagen av mamma. Vi får se vart den här kvällen slutar,förmodligen liggandes i soffan några timmar till. Jag njuter verkligen!


Min mobil plockar tydligen inte upp skönheten i bilden!



Jag är inte en dålig människa pga detta

Ni vet när timmarna bara rinner iväg,när en timme känns som några minuter och när minuter känns som sekunder? Ni har haft sånna dagar va! Idag är en sådan dag för mig,helt plötsligt slår klockan fem och jag förstår inte i min vilda fantasi hur det gick till. Jag glädjer mig egentligen bara att jag under hela dagen har haft saker att göra! Men detta är ett resultat utav att jag inte kunnat slänga in något spännande inlägg på mina raster. Jag får väl slicka röver under kvällen för att slippa se erat missnöje.

Under tiden kan ni ta och fundera på hur det kommer sig att en av Örebro's största liggmadrasser snart ska få barn? Hon kanske redan tagit sig egenom stans unga pojkar..

Eclipse

Åååååh,herregud! Som jag har väntat på denna film,jag kan inte hålla mig mycket längre. Efter andra filmen bestämde jag mig för att läsa boken,jag var tvungen att veta om de gifter sig och om hon blir vampyr! Jag tänker självklart inte avslöja svaret. Tyvärr så har jag fastnat och har inte läst ut boken ännu. Men jag har de svaren jag vill ha iallafall hehe.
Det här kommer bli så bra!!!!!!! Jag vill se filmen nuuuuuuuuuuuuuu..



Nu lägger jag mig ner och slocknar

Hej hopp sockertopp! Men eftersom att ni är fler här så måste jag göra om mitt rim till-hej hoppar sockertoppar. Det låter ju och andra sidan inte klokt.
Om man skulle ta kort på mig nu,så skulle mina ögon stå i kors. Ögonlocken skulle hänga mer än vanligt och ni skulle hitta mig halvsittandes i soffan. Ni vet så där lagom avdankad! Snacka om att jag är trött efter veckan som gott,min kropp känner verkligen att det är torsdag idag. Ni tror mig kanske inte,men det är sant! Jag kan känna vilken dag det är. Iallafall veckodagar,för jag är lika trött alla dagar utom torsdag-då är jag ännu tröttare. Jag tror att jag ska krypa till sängen,invänta en sista puss för dagen och låta min kropp gå i sömn. Hujeda mig vad skönt det ska bli!



Man skulle kunna tro att det är solljus som lyser upp mitt ansikte,men jag ska tala om för er vad det egentligen är- Badrumslampan.


Nu ska vi se vad de kan bjuda på!




Jag väntar spänt! Jag ska verkligen se vad de har att erbjuda i kvällens program,Tyra's blogg följer jag slaviskt så jag hoppas det blir bra det här. Vad tror ni,ska ni titta?


Dagens fråga

Du röker ju, och du undrar jag hur du började? :-P Var det för att det var häftigt när man var yngre eller hur började det?
Har du tänkt sluta? :-)


Herregud,det känns som igår. Men man har inte alltid varit lika cool som man är idag,de ni! Vi var ett gäng på fyra när vi gick på högstadiet och jag minns faktiskt att några utav oss fyra började röka mycket tidigare än mig. Jag började smaka några bloss någon gång ibland vilket resulterade i att efter ett tag kände jag att jag inte längre ville fråga om jag fick smaka hela tiden. Det var dags att köpa själv,så då började jag köpa egna paket,absolut inte för att jag behövde utan för att jag inte ville vara "tattig". Men så förstår ni väl att om man springer runt och smygröker i varje håla man hittar så tillslut är man fast. Man vill röka,man vill smaka skit ur munnen och man vill bli fattig för att man har ett behov helt plötsligt. Och så där höll man väl på i några år (jag skäms när jag skriver det här)

Jag vore väl dum om jag inte skulle säga att jag inte tänkt tanken att sluta! Men skit ner mig,jag älskar att ta en cigg samtidigt som jag pratar i telefon,jag älskar att träffa kompisar och ta några bloss. Det är socialt! Men när jag räknar på hur många tusen man lägger på cigg så blir jag verkligen sugen att sluta prata i telefon,sluta träffa kompisar och sitta hemma och spara pengar!



Det här med blogg alltså

Det här med blogg är farligt. Inte i den bemärkelsen att det kan skada mig,mer att jag blir stressad! Jag tänker hela tiden på vad jag kan blogga om,vad som kan tänkas vara intressant för er att läsa,se och höra. På så sätt är jag rätt snäll att jag faktiskt skänker er en tanke och en hel del energi.
Men i slutändan så skiter jag egentligen i det. För om jag en dag vaknar av att jag inte har något att skriva om då har jag inte det,eller om jag inte ens har lust att skriva då gör jag inte det! Men jag lovar,jag ska blogga för er ett tag till.
Först ska jag bada!


Ser rätt motbjudande ut! Ni vet killar,de ska alltid ha så balla saker..



Men titta,vi tjejer är allt bra på att göra det mysigt! Lite bubblor och ljus,mycket bätre.


Det är en konst att kunna sjunga barnsånger

Nu ska ni få höra,idag kom vi in på att prata barn sånger! Någonting som jag aldrig varit bra på om vi ska tro min mamma,och jag tror henne verkligen. För om det vore så att jag hade varit bra på dem så skulle jag kunna de idag. Men det kan jag inte!
Jag tror jag är melodidöv,jag har alltid fel melodi på låtarna vilket andra kan tycka är roligt! Men förstå när jag ska bli mamma,kul att mina barn ska springa runt och sjunga fel. Hur fan ska det gå? Fast och andra sidan,det var väl så jag sprang runt. Jag tror min mamma försökte lära mig,om och om igen. Men det fastnade helt enkelt inte! Nu ska jag sjunga för er,och jag lovar att jag inte googlar texten. Utan jag ska sjunga(skriva) den precis som jag tror.


"Ekorrn satt i grannen skulle skala kottar,då fick han syn på barnen och så fick han brottom.
Hoppade han från gren till gren,och stukade sitt lilla ben och den långa ludna svansen"



Det känns som om någonting fattas,jag får inte riktigt kläm på det hela? Vill ni hjälpa mig,hur i hela friden går låten. Jag tror jag kan en annan!


"Här kommer pippi långstrum ja här kommer faktiskt jag,det är inte illa jag har en apa häst och villa. Och en kappsäck full med pengar det är också bra att ha!"


Varför känns det som om jag missar en hel del,så här korta sånger kan man väl inte sjunga för barnen. Jag förstår ingenting! Jag vill kunna sjunga,jag vill ha rätt melodi och rätt text. Nu ska jag på googla texterna och se vad jag har missat,tror ni jag kommer få mig ett gott skratt eller. Det hade varit roligt om jag kunde spela in det så ni fick höra min melodi sen är säkert käpp rätt åt helvete också!


Det är fullkomligt underbart med asfalt

Jag ser asfalt,jag ser det överallt! Okej,inte överallt men där det ska vara iallafall. Jag kan cykla fort som vinden när det är så här,jag bara svirsar förbi. Det är underbart! Snart är det vår mina vänner,känner ni hur det pirrar i kroppen när man säger vår. Förstå när solen tittar fram,snön är borta och man kan hänga in vinterjackan! Jag svimmar,jag vill att det ska hända nu nu nu!
Det viktigaste just nu är iallafall att jag och Karin (det är namnet på min cykel) kan ta oss fram genom stan utan problem. Det har vi längtat efter!

Måste bara säga en sak som är jätte bra med asfalt,det är att man kan tävla med andra cyklister. Ni vet,man kommer till en uppförsbacke det är en cykel före och man har som mål att köra om! Personen i fråga på andra cykeln har ingenaning om min plan,men det skiter jag i. Allt är en tävling! Först upp för backen vinner,och när man åkt förbi sin motståndare-som förmodligen inte har en aning om att han är just precis motståndare så kan man glida genom stan lagom nöjd.
Det är bara sånt som funkar när det är asfalt! Tänk på det,för när det är is så kan ni skada er.



Nu är jag helt slut

Nu orkar jag inte höra mer ljud eller se mer ljus,jag ska hoppa ner i bingen och lyssna på när min kära andas. Det är de ljudet jag klarar av mer ikväll.




Jag blir så glad när ni ställer frågor och när jag kan ha "dagens fråga" så se till att det blir så imorgon!


My sister's keeper

My sister's keeper det är en film som jag måste tipsa er om! Om ni gillar och gråta,sätt på den här filmen. Eller om ni inte gillar att gråta sätt på den iallafall för den är otroligt fin och bra.
Jag fastnar för filmer som man kan se om och om igen utan att tröttna,och den här är en sån film. Handlar kort och gott om en cancer sjuk flicka som behöver nya kroppsdelar för att överleva och det är hennes lillasyster som ska donera! Men hennes lillasyster vill inte göra det,så filmen handlar alltså om familjen och hur de hamnade där de hamnade (jag är dålig på att förklara,läs på baksidan av filmen för bättre förklaring)



Albin 8år!

 

Idag på jobbet pratade vi om roliga klipp på youtube! Jag måste bara dela med mig och låta er ha en otroligt rolig stund. Jag vek mig av skratt första gången jag hörde den här,och nu viker jag mig bara lite eftersom jag sett den så många gånger.


Mix megapol

Varje dag när jag cyklar till jobbet så lyssnar jag på Mixmegapol,inte för musikens skull utan för att det är Adam,Gry och Anders. De är verkligen en bra start på morgonen! Och alltid när jag cyklar hem lyssnar jag på Mix megapol,min favorit är Chans till romans. Jag slutade bry mig om att vägunderlaget var värdelöst,jag slutade till och med bry mig om att min hand höll på att frysa till is. Jag flög förbi med min röda cykel med ett stort leende på läpparna,men precis när det avslutat programpunkten så var det som att allt vände!
Jag råkade bränna mig på ciggen,jag insåg helt plötsligt att hela vägen fram till mitt mål var snöslask blandad med isade spår. Det vände,från att ha varit så glad med leende på läpparna var jag helt plötslig sur på allt! Så sur att jag missade att det var rödljus och råkade nästan bli påkörd. Det hade varit något va,att glida ut i vägen och bli mosad av en bil allt på grund av att Chans till romans precis var slut!


Jag är knäpp!

Jag har förstört min design! Mina krafter har tagit slut,och jag vet inte hur jag ska göra för att rätta till detta. Vi får se vart krafterna tar mig senare.
Sug på mitt underbara motto under tiden,see you later!

Har ni koll?

Det här är absolut ingenting som jag låter förstöra min dag,det ger mig bara en tankeställare!
Vad folk än gör, hur folket än gör det på så verkar det alltid finnas någon som ska prata om det. Har folk inget bättre för sig,ni har inget annat att fylla era dagar med eller? Endel verkar tro att dom vet precis vad som försigår inom mina fyra väggar,har ni varit här medans jag varit borta undrar jag då(?)
Det verkar vara väldigt lätt att prata,men när historien ska få sin författare då är det värre. Det finns troligen någon som vill höra dina fina historier,tryck boken och den blir säkert en bästsäljare.
Men självklart,sen är det väl så att man inte ska dra alla över en kant, en del fantasifulla historier har ofta en gnutta sanning i sig och jag tackar för att få höra den. Men det jag inte förstår är hur något som berör två,ska låtas beröra en hel stad!


Döm inte allt du ser,tro inte allt du hör och säg inte allt du vet!


En fin tanke iallfall

Min älskling blomma är orkide,det är den finaste blomman som finns enligt mig! Det här vet R om och har därför skaffat en till mig,en vit. Den står i sovrumsfönstret för att jag ska bli glad när jag kommer in här! Det tycker jag är gulligt.
Personligen föredrar jag plastblommor för de dör aldrig,man slipper hålla koll om de är levandes eller ej och det håller sig alltid lika fina. Jag vet inte om R var medveten om att han köpt en riktig orkide,det verkar inte som det iallafall. För idag när jag klev in här möttes jag till min förvåning av detta...


Vad tror ni,den är sten död va?


Dagens fråga

Är du hon Carro syskon,eller släkt på något sätt? Ni är väldigt lika.


Den här frågan får vi väldigt ofta! Det är faktiskt så att vi inte har en enda gen som för oss samman,ändå får vi frågan gång på gång.
För något år sen frågade alltid folk om vi var tvillingar,då var jag tvungen att skratta lite för mig själv. Carro är 3 huvuden kortare och hälften så bred som mig så hur de fick oss till tvillingar vet jag inte! Sen att folk kan tycka vi är väldigt lika finner jag bara väldigt roligt. De brukar tycka att vi är lika på näsan,munnen och pannan! Våran starka vänskap har kanske gjort oss lika,för man blir väl som man umgås(?) Men det har förmodligen ingenting med utseendet att göra,så svaret på frågan är iallafall att vi inte är släkt!



Jag orkade inte leta efter en annan bild!


Där ser man

Jag tog en sväng förbi mamma som tråkigt nog inte var hemma så det var ingen varmt välkommnade precis! Men man kan inte få allt,matlådan står klar och påsarna med kläderna är framme så jag är nöjd ändå.
Tänkte när jag ändå var här kunde jag sätta på datorn och se om jag hittar något roligt och det gör jag! Klickade in på mitt användarnamn och möts av ett skrivbort fullt med mappar,mappar som i sin tur är fyllda med bilder,bilder som i sin tur är på mig och mina vänner. Detta resulterar i att jag fastnar här och sitter och skrattar,gråter,skrattar och gråter för att det finns så mycket fina minnen på dessa kort!
Det är bara att ni säger till,vad vill ni se,det finns allt här?



Ska man bli glad för den här lunchen

Jag brukar tycka att lunchen är bland det trevligaste på hela dagen! Då får man möjlighet att snacka av sig lite med jobbar kompisarna. I och med att jag haft en förfärlig morgon såg jag faktistk fram emot att träffa alla i köket. Klockan slår tolv och jag små ler samtidigt som jag går till köket. Helt förjäves,det var ingen jävel där! Idag var det tydligen special tisdag för alla utom mig,alla var bjudna på lunch-men inte jag!!! Så där fick jag minsann sitta och prata med mig själv,tack för en trevlig lunch



Man hörde hur det ekade här inne,kul!


Hur ska detta sluta?

Jag ska gå och lägga mig när som helst men innan det måste jag bara berätta något roligt! Det är formodligen mest roligt för den som beskådar detta.
Jag och R ligger i samma säng,varsitt täcke och varsin dator i knät! Vi kommunicerar inte längre med varandra,jag tror inte ens vi märker av varandra. Men bara för att hålla er uppdaterade så sneglade jag för en sekund på hans dataskärm och ser att han klickar runt på youtube. Han skrattar inte så jag förmodar att det inte är en rolig video han tittar på. Till min förvåning kommer det inte heller något ljud från datorn,så jag förstår inte vad man har för nytta med youtube då(?)
Men nu,vänta det kommer ett ljud från hans mun han frågar mig om jag vill ha virus skydd! Jag skakar på huvudet lite raskt,för upptagen för att öppna munnen och svara.
Nej,det är nog dags att åtminstonde en av oss lägger ifrån oss datorn och gör något åt detta. Jag antar att det blir jag då,jag ska ju faktiskt upp tidigast imorgon.



En kväll mig Carro

Idag har jag tillbringat kvällen med min bättre halva,vi lekte inredare! Vi lyckades-till slut. Det slutade med att det såg ut som det gjorde innan vi började,förutom att vi flyttade på tvbänken. Det får vi allt vara nöjda med,snyggt blev det. 
Sen som alltid satt vi ett bra tag under fläkten och i denna unga ålder började vi självklart prata om pengar! Det är roligt att se vad man faktiskt lägger pengarna på,förstå att man kan helt utan problem lägger flera tusen kronor om året på att få rök i lungorna och fett på magen. Förstå vad mycket roligare saker man kan göra för det! Eller ännu bättre-hur mycket snyggare och bättre man kan må när man blir gammal(?) Det spelar ingen roll hur mycket jag pratar om det här,jag kommer ha precis lika mycket pengar kvar nästa månad vid den här tiden! Jag har mat på bordet ett tag till,och som jag pratade om tidigare så var jag lycklig på saker som var gratis. Det blir nog en bra månad trots allt.


Du gör mig tamefan glad dag ut och dag in!



Vi kör en dubbelmacka idag

Hej
Varför har du dagens fråga för?


Jag tycker själv att det är roligt att läsa andras bloggar som har dagens fråga,får då har man som läsare chansen att fråga saker som jag inte kommer på själv att blogga om! Det är ju nu som ni har möjligheten att fråga saker,säga saker och tycka saker om mig och mina inlägg!
Problemet är bara det att mina läsare är förbannat tråkiga och lata,ni läser,skrattar lite för er själva sen går ni vidare. Ni lämnar mig som ni aldrig gjort annat! Det tycker jag är tråkigt,för jag gillar när ni lämnar både fina och fula ord hos mig. Kom igen spy lite galla,kom med lite roliga idéer. Gör mig till en bättre människa!


Hej
För några inlägg sen så reagerade du väldigt starkt när en malin hade skrivit kommentar, varför tycker du inte om den här personen och vad har hänt, hur vet du om d e hon som skrivit frågan. De e min fråga idag.


Nu gör vi så här! Jag har en Malin i mitt liv,det finns inte plats för fler. Och vem Malin i det här sammanhanget är har jag ingenaning om själv. Men jag vet att det finns fler vid namn Malin och om vi skulle leka med tanken att det är någon utav dem så ska jag bara göra en sak klar.
Man kan inte tycka om alla människor,men att utala mig om en person som jag aldrig fört en vettig konversation med utan bara hört talas om vore väldigt dumt. Så att springa runt och tycka illa om en person som faktiskt inte berör mig i ryggen vore väldigt dumt och onödigt tycker jag!
En Malin räcker,ni andra vid samma namn kan fortsätta glo,prata skit och finna intresse i saker som har med mig att göra men jag har inte plats för fler.


Är ni nöjda med svaren,annars kör vi en dagens uppföljning imorgon tycker jag?


En del har tur!

Jag låter som en fjolla,men jag blir glad över solen! Alla verkar bli glada utav den,förstå hur folk kommer springa runt i vår. Alla kommer springa runt som idioter och glädje skutta,härligt.
Jag sitter och trallar för mig själv,tittar ut genom fönstret och har en härlig känsla i kroppen. Jag är lycklig! Ni vet så där så det bara pirrar i hela kroppen. Jag är glad för att jag har ett jobb att gå till varje dag,jag är glad att jag delar säng med en fin människa varje kväll,jag är glad att jag har fina vänner att prata med varje dag,att min familj är bäst och att jag har en människa i mitt liv som ger mig överflöd med kärlek. Du är bäst! Tänka sig,ingenting av dessa saker kostar pengar! Jag är lycklig av människor,fina sådana. Jag vill att ni ska säga tre ord högt för er själva,hör hur förbannat härligt det låter när man säger det högt-jag är lycklig!


En fråga kanske?

Kom igen,ge mig en fråga att fundera på under dagen!


Tack för idag

Nu är vi hemma,trött som ett as är jag! Och den andra halvan,jag tror aldrig han är trött det finns inget läge inställt på honom. Han är alltid glad,pigg och energisk och när det är dags att sova då deckar han. Jag tror aldrig han hinner bli trött! Men det är bra tycker jag,sova kan han göra när han blir gammal och grå.
Jag ska kolla senaste Glamorama avsnittet, sen får vi se vart min insperation tar vägen! Förmodligen somnar den. 



Här får ni en godnatt puss!


Nu ska vi på ståhej!

Jag har varit lite trött och opåhittig idag! Så jag låg i sängen extra länge,åt en allt för sen frukost och tog ett långt bad. Och hade jag inte haft planer för dagen hade jag nog legat kvar i soffan yttligare några timmar,men ikväll är jag och R bort bjudna. Jag kan inte bestämma mig vad jag tycker om att bli bortbjudna som par! Betyder det att man tycker om oss lika mycket,eller bjuder man mig måste man bjuda honom och vise verse(?) Jag tror de gillar oss lika mycket! I vilket fall som helst så ska det bli mysigt att gå bort


Nu går jag och min glittriga topp iväg!


Det här är dagens fråga

Hej matilda! Jag tycker du är en fantastisk skrivare och undrar om inte du kan föra ett inlägg om hur din självkänsa/självförtroende är och hur man kan göra för att förbättra sin egen. Ett litet inlägg om ditt och andra tjejers självkänsla, tips och ideer och hur du tror det fungerar.Taaaack på förhand:D


Intressant fråga i och med att jag inte skulle vilja påstå att jag har världens bästa självkänsla/självförtroende! Men jag kan göra ett försök utifrån mitt eget tänkt. Jag tänker inte predika om vad som är rätt och fel utan jag tänker fan bara säga så som jag känner.

Man ser sig själv i spegeln flera gånger om dagen,och alltid finns det någonting som skulle kunna bättras! Håret kan vara längre,hyn kan vara slätare,magen kan vara mindre och tänderna vitare and so on. Men hallå? Orkar du verkligen lägga den tiden,den energin på dessa tankar?
Jag går upp varje morgon,sminkar mig klär på mig och vistas bland folk! Det är inte varje dag jag känner mig helt 100 och kommer förmodligen inte göra det heller. Men jag har inte tiden,inte orken eller pengarna att vara helt 100 varje dag!!! 
Utan med hjälp av positiva tankar så får man klara av den dagen iallfall! Jag kan dölja min mage med hjälp av en större tröja,jag kan le med mina stora tänder och tycka att detta är ett underbart leende,jag kan sminka min finne och hoppas att ingen bryr sig om den syns (för väldigt många gånger är det ingen annan än en själv som bryr sig) För bakom varje fasad finns det faktiskt en personlighet,och är du ful får vi hoppas att du har andra egenskaper istället! För det kommer många gånger ta dig längre.. 

Jag vet att det inte är enkelt att ha bra självförtroende/självkänsla. Men det finns alltid något som är fint,och det finns alltid något man är bra på! Om inte annat,försök få fram de sakerna och så måste man tro att det här är faktiskt en otroligt fin del på mig och otroligt fin egenskap jag har!

Jag har ett bra tips till alla de som känner sig tjocka och runda! Sätt inte på er ett par tajta jeans så att höfterna bullar över och magen blir till fem bilringar! Välj istället att sätta på er något större,något gammalt som man vet med sig är för stort. Sen springer man runt där i sin ensamhet och känner sig lätt som en fjäder! Ibland handlar det faktiskt bara om inbillning,en stor sak för dig är oftast en fis i rymden för oss andra!


Det är nu ni vill se en osmaklig bild på mig som bevis för mina ord! Men det tänker jag inte bjuda på.


Jag skiter i rubrik

Det blir ingen dusch,det kliar i benen så jag ska minsann ta en prommis med S & hennes M. Det är tydligen svårt att hålla sig inomhus,har vi svenskar inte sett sol på länge kan man undra! Vi får ta vara på dagen så gott det går. En lång promenad är även bra för mig,mer om det kan jag berätta sen kanske!

Jag tänkte köra en "dagens fråga" när jag kommer hem igen! Så om ni har en bra fråga får ni jätte gärna skriva den,då skulle jag bli glad. Och en glad Matilda är en bra Matilda!


Hemma från höjden

Sådär nu är jag hemma från höjden,det var helt otroligt härligt där uppe! Mycket folkt,lagom kallt och solen sken. Känner mig lite trött,men det vore väl dumt att sova bort en lördag kan man tycka.
Ska iallfall hoppa in i en dusch,sen får vi se vart dagen för mig! Ska bara visa hur snygg jag är i mina solbrillor,håll i er!



Lyckan sprider sig i kroppen

Åh,det här är en bra dag ska upp på stan i solen,sen åker vi till höjden. Jag ska inte åka,men jag tänkte ta en promenad och titta när R glider ner i backen. Jag känner hur det bara sprudlar energi och glädje i min kropp idag! Jag kan lova att hade det inte varit en bra dag idag,hade jag aldrig följt med till höjden! Men vad gör man inte för sin käraste..




Det bästa med hela veckan

Fredagar för mig innebär fredagsmys hos mamma! Det är det absolut mysigaste på hela veckan,man kommer hem till ett dukat matbord och bara har det bra.
Så sitter vi runt bordet i flera timmar och pratar om allt och ingenting,det är sånt man behöver! Jag är faktiskt helt slut i huvudet just nu,ska krypa upp i R's famn och se hur länge ögonen håller sig öppna.


Det här är dagens fråga!

Nej Matilda, jag håller inte med den där Rambod. Jag tycker din blogg är jätte bra!!!
Jag skulle gärna vilja veta 3 saker som du älskar med ditt liv och 3 saker som du ogillar!


Vi leker med tanken att du skulle få vara mig för en dag,bara för att känna de saker jag känner! Det första du skulle glädjas åt är hur många fina människor som finns runt omkring dig och bryr sig om dig på riktigt. Du skulle få mängder av kärlek både från familj,vänner,och pojkvän vilket gör att man ständigt får påfyllning på krafterna! 
Det andra är kanske ingenting som jag älskar,men som jag är otroligt glad över. Och det är att jag har en egen lägenhet och jobb! Det gör att jag känner mig mer självständig och får möjligheten att visa att jag faktiskt klarar mig själv. Handla,städa,betala räkningar osv det är saker som gör att jag växer när jag ser att jag klarar det!

I det här skedet om du vore mig skulle du inse hur feg du själv är! Det finns en hel värld där ute som bara väntar på att den ska upptäckas,men jag-jag stannar kvar här. Jag önskar att jag inte vore så rädd,det värsta som skulle kunna hända är egentligen att jag dör och om det nu vore så då dog jag iallafall när jag var på väg någonstans! En till sak som jag önskar jag var bättre på är att spara mina pengar,se till att göra något roligt med dem istället för att slänga de på skitsaker. 

Överlag är jag faktiskt väldigt nöjd med mitt liv! Självklart finns det dagar som är jobbiga,fula och dåliga. Men sånna dagar har alla och jag gillar att ha en dålig dag ibland,då blir man bara gladare när man får en bra dag igen!



Dra mig baklänges

Ååååååååååååååååååååh,älskade sol! Jag blir lycklig,det gör så otroligt mycket att det är soligt. Nu ska jag springa ut och ha min rast,hela kvarten ska jag spendera i solen. Då kommer jag garanterat ha krafterna kvar till resten av dagen! Toppen dag idag.


Ingen matlåda idag heller!

Det här med köpemat är ett fenomen i sig,jag förstår varför folk köper sin mat istället för att laga den! Det går betydligt mycket fortare,det är många gånger mycket godare och det är rätt lyxigt att bara peka på det man är sugen på istället för att ta sig tiden att laga det!
Problemet jag ställt inför är att det kostar att få med sig de faktorerna,det kostar att ha det lätt och lyxigt! Och det är framför allt inte bra om man inte kan välja de bättre alternativen. Hej tjockis,om jag skulle välja kebabtallrik tre gånger i veckan som jag gjorde förr. Nu är det andra bullar,nu ska jag äta hälsosamt! Men precis som igår var latheten framme och nosade,det blev ingen matlåda. Men om ni lyssnar riktigt noga så tror jag minsann att Rosalis ropar mitt namn.
Jaha,det var en kycklingsallad som ville bli uppäten,taget!!!


Min egna tid

Lagom den här tiden på kvällarna går jag in i trans! Jag har hållt igång hela dagen och förmodligen stressat mig igenom den som vanligt. Men de här timmarna är fritimmar,de viktigaste timmarna. Nu får man äntligen släppa huvudet och låta ännu en dag gå förbi!
Jag brukar sätta på mig sköna kläder,kura upp mig i soffan och sätta på mig mina hörlurar och spela de absolut bästa låtarna på min spotifylista. Bara njuta!!!
Jag tror inte jag skulle bry mig om en elefant flög in genom fönstret,eller om en arme vandrade i vardagsrummet. Men det absolut värsta skulle nog vara om någon försöker förstöra min omvandling,då får man en smock!


Tips på några låtar som jag alltid lyssnar på!

1. Bruce Springsteen – Streets Of Philadelphia
2. Alicia Keys – Try Sleeping With A Broken Heart
3. Paloma Faith – New York - Radio Edit
4. Kings Of Leon – Use Somebody
4. David Gray – This Years Love
5. Sister Hazel – Your Winter - Acoustic


Hur ska jag göra när jag köper cigg?

Jag små ler för mig själv,jag skulle köpa cigg och det i sig är ju alltid en spännande upplevelse! I min ålder är det viktigt att man har med sig legg för titt som tätt kan man få frågan-har du legg med dig?
De gånger som jag kliver in i en affär och inte har det med mig så är det extra viktigt att man låter säker på vad man ska ha. Och jag vill lova er att det nya märket på Corner har gjort det förbannat svårt för mig! Det heter inte så längre,utan nu heter det Pall Mall. Hur fan låter det om man går in i en affär och säger blåa pallll malll (läs det precis som det står,högt för dig själv) Det är förbannat fullt,pall som i stol pall. Jag får inte ihop det! Jag brukar välja att lägga fram det med engelsk betoning- Ett paket blåa pååål mååål!
Men hallå,hör du hur fan det låter. Pååål mååål! Vart fick jag betoning på å ifrån? Jag behöver eran hjälp. Hur fan ska man be om ett paket Pall Mall och låta säker och cool(?) För det kommer komma gånger jag behöver visa legg för att de tror att jag är nybörjare och säkert inte har åldern inne. Jag tänker fan inte röka LM bara för att det är lättare att säga!


Världens finaste vänner!

Jag tog en fråga och gjorde ett hej dundrandes långt inlägg! Håll i er.

Jag har förstått att du har många nära vänner Matilda, skulle vara intressant och veta hur du har lärt känna dom ? :)

Jag är faktiskt väldigt lyckligt lottad av att ha så många fina vänner runt omkring mig! Jag har mitt stjärngäng på ett par stycken som jag håller varmt om hjärtat.


Om jag blickar tillbaka,så långt så jag faktiskt hamnar i bebis åldern så hittar vi min vapendragare A! Henne har jag känt hela livet. Och för att gå på djupet av den vänskapen så är den uppbyggd av våra mammor som är goda vänner.
Tänka sig att man har en så fin vän som följt med en hela livet! I tjucko fucking år har jag haft henne. Man är med om bl.a motgångar,medgångar,minnen,förluster,lycka och så mycket mer tillsammans! Tanken på att sitta tillsammans vid ålder 40 och blicka tillbaka gör mig bra sugen på att leva livet fort.




Sen har jag det så fint kallade "haga gänget" i min vänskapskrets. Jag undrar vem som satt det namnet,inte fan klingar det fint i öronen iallafall. Men där är de bosatta,och det var där jag fann dem! En del av dem har jag haft som vänner sen lekis,det tycker jag är roligt! Man växer upp och skaffar kompisar,man lekar,man blir äldre,gör olika val och ofta glider man isär. Men vi är ett livs levande tecken på att man kan ha kvar varandra trots alla dessa faktorer! Jag älskar verkligen hur olika man kan vara men ändå komplitera varandra på ett sånt fint sätt.




För några år sen fick jag en vän,en god vän en av mina bästa vänner! Jag träffade henne på en bussresa till Spanien och sen dess har vi följt varandra. Hon är verkligen en prick som så många skulle behöva! Men ni får skaffa er en egen prick,för just S hon är min prick! En stund med henne kan göra vilken grå vardag som helst ljus. Ibland vill man slå henne,ibland vill man krama henne. Men något som jag är säker på är att jag iaf inte vill vara utan henne. 




För de som känner mig vet att jag gärna inte skaffar nya vänner,jag gillar de jag har och behåller dem så länge jag kan! Men av någon anledning så stod de två tokstollar där en dag som det bara sa klick med. L & S så många roliga stunder vi haft tillsammans,så många vakna nätter vi haft av att bara sitta uppe och snacka skit med varandra. Jag är otroligt glad över att jag för en gångs skull var mottagligt för att prata med nya tjejer (ni vet). Att jag gjorde det valet lär jag inte få ångra iallafall.




Varje dag,iallfall en liten stund varje dag så ringer vi! Skvallrar,byter hemligheter och pratar strunt. Du om någon kan man berätta allt för in i minsta lilla detalj. Min M,du är en genom fin person. Tänka sig att vi skulle träffa varandra och bli så bra ihop. Att vi hade så olika mål i skolan gjorde oss kanske till helan och halvan men tur var väl det att vi har så mycket annat som för oss samma.





Sist och minst,iallfall i storlek har vi en person som har en av de största platserna hos mig iallafall! Mitt högra ben,de benet jag inte skulle klara mig utan. Du är minsann av högsta rank! Oss emellan så vet man att man inte behöver så mycket fler ord än en blick för att veta vad som faktiskt försegår.
Det roliga är att jag inte riktigt vet hur vi träffade varandra. Eller så är det den historien som inte behöver nämnas!

 

  


Ni är de absolut bästa människorna som går i ett par skor!


Det här kommer bli roligt

Jag har en tok bra idé! Skriv en djupare fråga,eller en fundering som du har angående mig eller något annat! Så skriver jag ett längre inlägg om det ikväll när jag kommer hem. Det är väl roligt? Skriv antingen en anonym kommentar,eller så skickar du det till min mail- [email protected]!

En lunch

Det är på sista rasten innan lunch som magen börjar kurra ordentligt! Jag hade faktiskt med mig frukost,det är dagens viktigaste mål. Tänk vilka dumma beslut man kan ta på tom mage(?)
Idag har jag med mig matlåda,men ändå väljer jag att äta ute! Solen skiner och himlen är blå,så jag W och S väljer att åka upp på stan och käka lunch-mest för trevlighetens skull. Egentligen skulle jag vilja svälja i mig en bakadpotatis med kyckling curry men det är nog ingen bra idé när jag räknar propoints! Jag ska äta en nyttig och fräsig sallad istället.

Lyssna och njut

Jag är en trogen följare av nya serien "Glamorama" och här för några avsnitt var det en låt som var med när Mikaela var dj på en klubb i Göteborg! Jag försökt hittat den låten utan resultat,men äntligen äntligen finns den på min spotify lista nu och spelas om och om igen. Njut mina kära vänner,det här är bra musik!



Twitter max

Nu ska jag gå och pussa min kära,gå hem,gå till mamma,äta mat,ut och gå med E,gå hem,bada,titta på tv,mysa,blogga och sova!
Ses sen

Nej,jag har inte ålderskris

Herregud,jag tänker inte bli långdragen gällande det här ämnet men jag får panik! Vart tar mina unga år vägen? Är det meningen att man ska blicka tillbaka och inse att en tanke som tog några sekunder egentligen handlar om år tillbaka i tiden! Snacka om att åren går fort,snart står jag väl med bostadsrätt,man och barn-förhoppningsvis dröjer det ett bra tag! Jag måste bara få fälla ögonen på den här bilden en stund och se mig själv som liten just för tillfället,sen ska jag tillbaka till vuxenvärlden och sörja min bortsprugna tonårstid..


Är den stenåldern,då bara webcam fanns eller?


Skön känsla när ett "måste" inte går

Jag älskar när "måsten" försvåras i det här fallet handlar det om ett "måste" min mor kräver. Hon kräver att jag hämtar min gamla cykel utanför Julia,för den kan minsann vara bra och ha påstår hon.
Det kan den säkert,men jag lovar att det går fortare att gå, ungefär så bra är cykelfan. Men åter igen till saken hon menar på att det ska hem omedelbums för annars kommer någon sno den! Den skulle mycket väl kunna bli det för ungefär den turen har jag gällande mina cyklar,men..
Jag fick ett underbart sms av Julia nyss. Det står- Du behöver inte oroa dig för att din cykel ska bli snodd,den är VÄL gömd under snön,haha. Såg den knappt när jag kom hen nyss.
Detta anser jag vara fullkompligt perfekt,jag kan skjuta fram det här "måstet" ända fram tills det blir vår!

Svar på frågor!

Ni ska bara ha,ha och ha! Aldrig kan ni ge något tillbaka. Jo,en av er alla kan faktiskt det och därför ska jag ge henne ett eget inlägg med svar på frågorna. Här får du min trogna kommentator!


1. Vart shoppar du helst?

Ica Maxi! Jag har blivit ett riktigt freak när det gäller storhandla,älskar att åka och fylla på kylskåpet. Men jag antar att du menar klädesaffär!
Om jag är ute efter något nytt till en utekväll så brukar jag alltid hitta något snyggt och prisvärt inne på Bikbok. Jag handlar gärna billigare för jag tröttnar så lätt på kläderna,så då kan man enklare fylla på titt som tätt. Sen längtar jag så förbannat tills Monki öppnar i stan,där kommer jag handla ofta och mycket.


2. Vad vill du bli när du blir stor?

Den här frågan anser jag vara rätt ångest framkallande! Jag vil inte bli stor och jag vet framför allt inte vad jag vill bli helt fullt ut. Men jag är inne på att jobba med människor,det har alltid verkat intressant! Det viktiga för mig är egentligen att man går till jobbet varje dag och inser att man får ut något av personer och saker man jobbar med. Skulle aldrig kunna ha ett tråkigt jobb för pengarnas skull!
Och andra sidan så tycker jag det är förbannat roligt med försäljning och skulle mer än gärna åka runt och sälja produkter till olika företag och människor.


3. Vad använder du för mascara? Du har alltid så fina ögonfransar.

Vad roligt att du säger det för jag kan minsann tala om att mina ögonfransar är de som ger mest bekymmer för mig på morgonen! Men tack så mycket.
Jag använder faktiskt Mary Kay ultimate,som ska ge mer volym för fransarna. Använder bara deras smink och tycker att det är det absolut bästa märket som jag provat.



Fikapause!

Jag njuter,jag dricker kaffe och äter en chokladbit! Vuxenpoäng? Jag gillar egentligen inte alls kaffe och har inga planer på att dricka det på heltid. Men det kan vara rätt mysigt att sitta och surpla lite på koppen samtidigt som man snaskar i sig en godisbit.
Nu har jag rast och ska ut och ta lite frisk luft,solen skiner ju för en gång skull!


Kan vi enas om sommar?

Nu får det vara nog på snö,jag orkar inte se det vita längre! Jag kan bara längta efter sommaren,kom igen. Då ska jag springa runt i solen och bara ha på mig en snygg och super enkel outfit. Jag dör för de blå conversen,håll i hatten här pratar vi snygghet.





Nu leker vi en lek!


Kan ni gissa vart jag befinner mig
?


Vi går mot ljusare tider,eller?

Hej,hallå,tja,tjena,morsning korsning eller hallå där köp blåbär! Hur fan är läget? Livet rullar på,det går framåt istället för bakåt alltid någe positivt.
Jag undrar om vi kan göra något tillsammans,i grupp,ett samarbete oss emellan! Jag gillar att blogga,men jag gör det delvis för att jag tycker det är roligt att folk läser. Så om ni läser det jag skriver så kan ni väl vara så snälla att hjälpa mig att göra det roligare för er att läsa! Säg vad ni vill ha,så ger jag er det. Eftersom många läser för att ni är så nyfikna på vad jag sysslar med ni kan väl komma med idén att ha en frågestund,ja ni fattar! Kom igen nu. Visa att ni faktiskt bryr er om det här. Ni har till imorgon på er,klockan 6. Sen ger jag upp!!!


RSS 2.0