Ikväll ska jag..

blogga.. Vi ses!

På tal om..

att jag ska börja skriva dagbok,jag gillar idén!

Där skulle jag kunna skriva vem jag är kär i,hö som om någon missat det(?) 
Jag skulle kunna nämna mina drömmer,ha som om de var hemliga(?) 
Något jag absolut skulle kunna skriva om är folk jag inte gillar,ha ha som om jag behöver lägga ner tid på dem?
Nu vet jag,jag skulle kunna ha en dagbok där jag skriver precis som jag tycker och tänker!! Oj,det talar jag redan gärna högt om så ett papper ska väl inte behövas för att få det sagt!

Vad fan ska jag ha en dagbok till. Jag kan lika bra fortsätta klottra här! Vad vill ni ha av mig


Min statestik

Jag tänker inte direkt skryta över mina läsare! Jag kan inte direkt hurra över att ni är speciellt många. Faktorerna är flera,men jag blir lite förvånad när folk frågar mig varför jag inte bloggar så ofta.

Ibland svarar jag,då brukar jag svara något i stil som -Jag har inget att skriva om eller jag orkar inte ta kort på mig själv! Egentligen handlar det nog om att jag inte finner uppskattning i det jobbet jag gör. Det är fan ingen som läser skiten. Kort,enkelt och ärligt! Ni läser inteOm bilden är otydlig kan jag tala om att jag snittar 2 läsare om dagen,jag börjar skriva dagbok nu!


My friend

Jag har en godvän,ni är många som säkert känner henne. Jag skulle vilja påstå att jag känner henne lite mer! Hon ligger mig varmt och hjärtat.. Igår satt vi under fläkten i 1½ timme och kedjerökte,hon drack kaffe jag drack vatten. Det är kärlek-oss rökare emellan såklart.
Vi ansåg oss själva lite depp den kvällen,kan vara för att det var söndag,kan vara för det var mörkt ute,kan vara för att pengarna tar slut,eller så var det faktiskt så att ni folk runt omkring oss är depp(?)

Hon har ett soft inflytande på mig! Och personer med gott inflytande ska man hålla kära,man ska ta hand om dem och vårda dem fint. Därför har jag bestämt (hon också såklart) att jag ska tillbringa tisdagen med henne. Vi ska sova över sitta uppe hela natten och snacka skit,sånt man gör när man har tjejkvällar.Jag har bara snygga kompisar!


Nätshoppa!

Folk är så angelägna över att se vad folk vill köpa på nätet,idag när jag satt och klickade runt på olika hemsidor så insåg jag vad jag faktiskt behöver handla!


Finns på ica! Sätter sig toppen i magen och gör att man är mätt en längre tid. Köp!!


Vad gjorde jag med mitt 2009?

Det har varit nyår och alla ser tillbaka på det gångna året och ler över allt det åstakommit! Är jag sämst,undrar jag då?
Jag tittar på mig själv och förundras hur jag lyckas göra absolut inget vettigt under ett helt år,365dagar av vad fan då? Jag kommer inte på något som är speciellt nämnvärt!
Men och andra sidan,jag sov bra,åt gott,drack bättre och gjorde av med pengar. Jag njöt i gott sällskap,det är nog det jag ägnade mitt 2009 till. Så efter de här meningarna sitter även jag och små ler,lite fetare,lite fattigare,lite gladare men framför allt lite lyckligare!

RSS 2.0