Våra söndagar

Man föds,man leker med sina syskon sen skaffar man sig vänner! Okej,först kanske man lär sig prata,gå och lite viktiga saker men om man snabbspolar så ser det ut på det här viset iallafall.
Tanken slog mig hur viktigt det faktiskt är att man har sina vänner. Det finns mycket i ens vardag som kan göra en glad,men det finns nog ingenting som är så varmt som att slå en signal till en vän och ägna en stund till att prata strunt!

Varje advent har vi dragit ihop stjärngänget och bakat,skrattat och gjort det som vi faktiskt är bäst på pratat! Det har gjort dessa söndagar lite ljusare,lite bättre men framförallt lite mysigare.
På söndag ska vi ha julklappsbyte,håll i hatten det kommer bli super!


Visserligen är inte alla med på denna bild,men några iallafall!


Torsdagar är bra dagar

Jag älskar att det är torsdag! Finns några olika anledningar faktiskt. En anledning som alltid förgyller mina torsdagar är att Katrin Zytomierska besöker the voice! Hon är ju bara för härlig. Hon är inte anledningen till varför jag går upp på morgonen men hon är fan i mig en anledning till varför jag skrattar 15 minuter varje torsdag. Det tackar jag henne för!
Nu ska jag på med lurarna och se vad hon kan bjuda på denna torsdag.


Ensam

När jag hade rast skulle jag ringa till min Karra. När hon äntligen svarade kunde hon inte prata! Då kändes det tungt,ännu tyngre kändes det att röka själv. Det var kanske därför jag ringde henne från början,för att slippa vara själv..
Jag överlevde min ensamhet men ciggen tog mig ett steg längre bort från överlevnaden. Men egentligen finns det någon rökare som faktiskt bryr sig om det?Den här bilden har jag i köket. Den gör mig glad,det gör hon på bilden också!


Dumstrut

Jag är så dum,dum dum! Dagligen vid den här tiden så börjar min mage kurra,jag tittar på klockan och oftast står den en timme från lunch. Skönt tänker jag,då får jag snart fylla den tomma kistan med något. På dagens matsedel står det "iranskt" sen vad det innebär vet jag inte.

Det var egentligen inte det jag skulle säga utan det dumma jag gör vid den här tiden är att googla på "recept" oftast börjar jag med någon maträtt idag skulle jag se hur man gör lasagne,ska bli spännande att se hur den blir. Än en gång till det dumma,jag lyckas alltid kolla på efterrätt! Dumt dumt dumt,klockan är en timme till lunch,jag har uppnått min höjd av hunger och salivet jobbar hårt för att inte rinna ut i mungiporna.

Jag blir sugen på allt,till och med sånt som jag i vanliga fall inte skulle vilja ha! Men allt ser gott ut,allt låter gott och just nu skulle säkert en banankladdkaka vara höjden av min lycka!
Dra mig baklänges! Ikväll hittar ni mig i köket,senare hittar ni mig vid toan..


Ett underbart beroende

Om jag fick ta med mig en sak till en öde ö så skulle jag utan tvekan välja hudsalvan försvarets! Förklaringen är enkel- Det värsta som finns är torra läppar,det jobbiaste som finns är när läpparna inte glider mot varandra. Jag smörjer läpparna säkert hundra gånger om dagen,jag slukar en burk (ge mig rätt ord,burk låter fel) på väldigt kort tid. Denna salva är beroende framkallande,och jag älskar att vara beroende av en sån bra uppfinning!


Resten av veckan!


Det här funkar aldrig

När jag läser bloggar läser jag inte ofta texten,så varför fortsätter jag skriva egentligen? Jag vill ha skvaller,jag vill ha drama och jag vill framför allt se det på bild.

Så hur ska vi göra,jag vill inte skriva skvaller,det finns inge drama och jag är framför allt inte så bildskön så jag dagligen kan ta bild på mig själv och publicera. Vi har ett stort problem kära läsare! Vad ska jag ge er?

Förresten kan jag inte kalla er "kära" läsare för ni är typ 10st. Skulle säkert kunna räkna upp de på mina tio fingrar,slår vad om att en av er hatar jag resten är mina vänner. Jag blir inte klok på det här! Fråga er något kan jag inte heller göra,för ni svarar aldrig ändå. Fuck!


Mitt mål med Paradise

Jag vill vara med i Paradise,det skulle vara roligt! Förmodligen skulle jag åka ut rätt fort för jag har så lätt att lita på folk så jag skulle säkert bli stucken i ryggen av någon så kallad "vän" där inne. Men what a fuck,egentligen vill jag mest vara med för att få putta ner Catja i poolen! Det skulle vara mitt mål med Paradise,hon är hemsk. Hoppas hon åker ut!


Svar på frågorna del1

Postat av:
gillar du din pojkvän?
Svar: Ja det är klart jag gör! Väldigt mycket för den delen


Postat av: Sanna Panna
Hej!
Jag skulle vilja veta hur mycket det regnade i örebro under novembermånad i år?
Tacksam för svar omgående.
Svar: Är det här en fråga jag ska ta google svaret på? Annars måste jag svara att jag tycker det regnat onödigt mycket iallafall


Postat av: Växelhäxan
Hej på dej!
Här kommer en fråga från mej: Hur många tror du kommer att tro att vi tror att vi sjunger fint i vårat luciatåg?
Svar: Haha! Jag tror att alla kommer tro att vi tror att vi sjunger bra. Vilket kan vara ganska roligt! Men förhoppningsvis så kommer folkt tycka vi är mer roliga än bra


Postat av: Kickan
varför har du en blogg?
Svar: Jag startade en blogg för att jag tyckte det var roligt att skriva texter och tankar! Fjolligt det lät haha. Men nu kan jag tycka att det är roligt att folk kan se vad man gör om dagarna. Sen är det roligt att man kan titta tillbaka och se hur man skrev och såg ut..


Postat av: Majsan
Hur kommer det sig att du är så himla snygg??
Svar: Ligger i familjen! Men för att bi behålla min skönhet sover jag mycket,dricker mycket vatten,ångar ansiktet en gång i veckan och suger i mig mycket kärlek från mina kära


Postat av: Gudrun
Vad är en blogg??´
Svar: Du är klockren Gudrun. En blogg är en hemsida där man skriver vad man tycker,tänker och gör om dagarna. Om du behöver en mer direkt förklaring så kan du läsa här!


Postat av: Mrs utbildare
Matilda! Hur kändes det att få en fin stjärna på ditt säljprov som jag själv ritat? 
Svar: Jag måste erkänna och säga att jag blev väldigt stolt över mig själv. Inte varje dag man får guldstjärnor i kanten. Hade varit roligare om inte två till hade fått det,får ta och pissa på dem nästa prov


Postat av: Göte
hur länge har du haft horn i pannan? är du arg på någon?
Svar: Det har jag haft i typ två dagar,försökte ta död på det igår med gick ej. Den enda jag är arg på är hornet själv vilket man förstår hoppas jag


Postat av: Inkommande lover!!!
Trivs du på ditt jobb?
Svar: Absolut! Här ifrån vill jag aldrig gå. Jag tycker det är spännande att prata med nya människor hela dagarna och hjälpa de så gott jag kan. Det är verkligen stimulerande


Postat av: Inkommande lover!!
Tror du att jag kommer få skrattanfall på luciatåget? =)
Svar: Det tror jag verkligen att du kommer,och får du det så kan du lika bra gå hem för då förstör du för alla andra


Postat av:
Vad ska du ha på dig på julfesten? Detaljerat svar tack=)'
Svar: Ska jag vara ärlig så har jag ingenting klart,men jag har en bild av vad jag skulle vilja ha iallafall. Något i stil med detta! Jag får väl återkomma när jag vet mer exakt

   

Postat av: haha
Hur kommer det sig att du inte blivit kändis än? :P
Svar: Det undrar jag med hahaha,kan något upptäcka mig

Postat av: Maria
Do u speak English?
Svar: Nooooooooooo i'm so baaad (intärnt) Jag pratar det inte gärna,men måste jag så måste jag iallafall försöka,right?

Se upp i backen,fyra hål i nacken

Jag läser,läser och läser. Jag läser dessa blogger men har inte förmågan att ta mig till att skriva i min egna blogg! Men jag tänkte att jag kunde börja redan nu med en frågestund,låter väl bra? Så fråga vad du vill..


RSS 2.0