Okej,jag vet

Jag lovar mycket,ljuger desto mer och är egentligen en svikare rakt igenom! Men istället för att lova så kan jag säga att jag är bra sugen på att blogga stort ikväll. Sätta mig i min soffa,med ett glas cola och skriva av mig! Så om jag känner precis som jag gör nu så ska jag se till att göra mycket ikväll!
Kan försöka komma på några idéer medans jag jobbar.

Min sysselsättning om dagarna

Jag vet varför jag inte skriver så mycket. Jag kom på det idag-jag jobbar!
Tro det eller ej men eftersom jag inte drar in några stora summer pengar på min blogg så behöver jag en annan sysselsättning om dagarna och det är att arbeta. Så jag tänkte att ni skulle få se mitt arbete lite mera!


I mitt jobb är det viktigt att man har en telefon,en (eller två) miniräknare och en dator!


Sen gäller det att man har en någorlunda ordning runt omkring sig för att trivas bättre!


Och de dagar det går tungt ska man alltid ha något att titta upp på och därför har jag självklart min man,och två fina lappar han gjort själv till mig!

Hitta insperation!

Ge mig insperation! Fråga mig någonting,som jag kan svara på ikväll. För jag vet inte vad jag ska bjuda på för smarriga saker.
Kom igen,en bra fråga vill jag ha.

Det här gör min glad!


Det droppar in ett sms i min inkorg som gör min kväll! Det står- Du är en bra vän du!


Jag är på gång

Idag ska vi fira,jag har besöks rekord! Kolla hur många unika besökare jag har,jag är snart uppe och fajtas med Kissie och Kenzas. Det är inte klart än,jag har fyra kommentarer idag också woho.
Tyvärr har jag inte haft tid att svara på alla kommentarer. Jag har ägnat tid åt att svara på alla mina mail,men imorgon lovar jag att svara! Fortsätt skriva,jag blir så glad över alla era fina ord..


Det här var inge roligt!

Jag ligger hemma i sängen efter en arbetsdag och fascineras över skilnaden på killar och tjejer! Anledningen till detta är för att min kära man sitter i  köket med två grabbkompisar. Jag försöker höra om det pratar om något smaskigt,något roligt,eller åtminstonde något som är värt att smyglyssna på! Jag hittar inget,jag hör inget,jag finner absolut ingenting smarrigt.
De pratar bara om bilar!
När jag har tjejkompisar över så finns det betydligt mycket mer att tjuvlyssna på. Jag måste säga grattis till min man,har får ut betydligt mycket mer av mina tjejbesök än vad jag får av hans killbesök. Trist..

Vilken tjej

Mina goda vän Sofia har lagt en kommentar som jag tycker bevisar vilken kärleksfull och beskyddande vän jag har!
För ett tag sen så fick jag en kommentar av en bitter läsare! Men jag tycker att min kära Sofia försvarar mig på ett sådan värdigt sätt hon skriver kort och gott- Emma du är lik en fitta! Hon är underbar min vän. Tack!


Inte min bästa dag

Jag ligger i sängen och har en aning tråkigt! Jag har sällskap,men det sällskapet är för tillfället lika med noll. Det verkar som att en svart låda med namn xbox är mer underhållande än mig,någon som tycker det verkar konstigt? Jag ligger och kollar på datorn,fortfarande lika tråkigt tills jag brister ut i skratt och ser den här bilden!


Jag kan inte riktigt tycka att den här bilden är mig rättvis,men jag ser helt ok ut!


Min bil!

När man lever tillsammans med någon så är det väldigt viktigt att man kommer överrens om vissa saker! Bilar är ett väldigt viktigt sådant (speciellt för min man)
Jag vill gärna vara med på ett hörn med tanke på att jag ska åka bilen lika mycket. Så därför försöker jag ofta ge tips på vilka bilar vi ska ha i familjen. Nu har jag hittat min bil!

Jag ska aldrig köra bilen för jag har inget körkort. Jag ska aldrig betala för den för jag har inga pengar! Men jag åker gärna med och säger tack så mycket älskling för bilen!
Den här ska vi bara ha ett tag i familjen,sen ska jag ha min audi a5.



Gambling

Nu sitter jag på pappas kontor och är lite små nervig! Jag har städat för att tjäna extra pengar och nu när det är dags för lön så får jag frågan om jag vågar gambla?
Då ställer jag mig frågan,vågar jag! 
I ena fickan ligger det en tjugolapp,i den andra ficka ligger hundralappen,och i den tredje ligger rödingen!
Jag antar tävlingen och får nu valmöjligheten att välja mellan höger eller vänster ficka. Jag går på känsla,jag går  på höger ficka av någon jävla anledningen. Det känns så rätt när jag sa "höger"

Pappa frågar mig då med en lugn ton-är du säker på det?

Jag svarar inte,jag håller konsentrationen och stoppar ner handen i höger ficka för att här avgöra om jag städat 3 timmar för en sketen jävla tjugolapp eller om jag kommer gå plus! Ska jag vara ärlig så har jag inte stött på så många femhundra lappar i mina händer därför har mina fingertoppar ingen kännedom.
Jag tar nu sakta upp min hand och till min stora glädje har jag tagit upp femhundra lappen! Jag är överlycklig,jag ska fortsätta gambla ikväll. Det här verkar vara min lycko dag!

Bitterfitter!

Vi är bittra över alla andra bitterfitter till vänner!
Här sitter vi och försöker ha kul,medans de andra i högen sitter hemma i mjukisar som de så tydligt förklarar det! De klagar över de dåliga vädret-vi är med i matchen vi vet också att det är dåligt väder ute! Men kom igen det är inte så att vi ska ut och grilla,ha poolparty eller sola toppless. Vi ska gå ut visserligen,men vi ska gå in igen. In i värmen och mysa! Och på vägen dit ska vi åka bil,så hur fan kan de sitta där hemma i mjukisar och klaga över vädret när de fan inte ens ska behöva känna kylan mot sin kropp!

 

Men tack så jävla mycket för att ni hade makten över oss att göra även oss till bitterfitter. Far och flyg




PS. Vi har uppdaterat våran bild,då vi insåg att det är precis så här man ser ut när man är bitterfitta.(enligt oss) DS.


Ögonbryn

Sara är rolig! Hon sitter och fixar till mina ögonbryn för att de är enligt henne inbördeskrig där uppe! Någon som enligt mig aldrig varit störande. Men hon är ju tjej så hon vet tydligen vad som är "tjejigt".
Hon sitter och flåsar mig i ansiktet medans hon blockar mina ögonbryn,och när hon går över till överkurs-i fyllning så brister hon ut och frågar mig!

-Har du ett ärr i ögonbrynet?
-Ja,jag sprang in i en vägg när jag gick i trean
-Var du tvungen att springa in i en vägg?

Då tänker jag,självklart var det inget jag planerat! Så tvungen var jag väl inte,men det var fan ingenting som går att ändra på just nu!
Hon brister ut igen.

-Nu går det ju inte ens att måla där...(säger hon med en vrång ton)

Förlåt Sara,fan vad dumt av mig att springa in i en vägg när jag gick i trean för att du femtio elva år senare inte kan fixa mina ögonbryn i perfektion.



Men ser ni vad fina de blev även fast jag var tvungen att springa in i väggen!


Ingen rubrik dag idag

Nu är det så där super tråkigt och därför har jag ingenting att skriva om! Och jag har munsår så jag kan inte heller ta kort på mig själv,ni förstår mitt problem va?
Och som alla stor bloggare säger-det är min blogg så jag bestämmer själv när jag vill blogga. Men jag lovar att jag ska försöka visa mitt snygga tryne och mina fantastiska tankar för er.

Vi ses senare! Nu ska jag och Sara fortsätta maraton tvätta.

RSS 2.0