En rolig händelse

Idag var jag ute och körde med mamma,och när vi parkerar utanför mig för att släppa av mig och min cykel så inser vi till våran förvåning att cykeln är borta! Jag blir skit förvånad och undrar hur i hela friden min cykel kan ha ramlat av.

Så hela den förbannade vägen som vi kört var vi tvugna att åka tillbaka eftersom jag inte märkt vart jag tappat den. Som tur är så hittar jag min älskade cykeln i diket på motorvägen! Det var en roligt slut på denna måndag..


Jag ljög

Förlåt mina vänner och ovänner men jag glömde bort att jag skaffat mig en blogg! Jag är ingen van bloggare vilket gör att jag flyter med i händelser och glömmer att ni faktiskt sitter och suktar efter mina inlägg..
Att berätta vad jag gjort i helgen skulle förmodligen inte gynna er speciellt mycket. Den har med korta ord varit otroligt mysig,kärleksfull och rolig!

27 september

I'm alive! Jag ligger och slappar i sängen,så skönt! Tänkte blogga lite mer senare,nu ska jag duscha och fixa mig lite..


!xoptuc?+/&

ksjfösdpeoutnfmskslsöapertugfjgng!?`(¤)"=?"#/)3kjdfhksaquiertu9)/#=?"`"(&¤(Yhgasgkhgadgkasjg gfhgfhasgfy
Jag går i taket snart,ungefär så känns det nu


Tack för att ni lyssna!


Dessa kronor

Imorgon vaknade jag med ett leende på läpparna! Det är fredag-min favorit dag. Det är den 25-mitt favorit datum, det såg ut att kunna bli en bra dag!
Det vände ungefär kl 10.32 när jag räknade mina utgifter. Att det är fredag idag gör mig inte ett skit längre,och att det är den 25 det märks inte ens. För de pengar som kom in på kontot 00.00 inatt är på ett ungefär slut,det är inte många kronor att skratta över iallafall!
Och att jag har mat på bordet och en familj som älskar mig känns inte tyngre vägt just nu! Jag ber om ursäkt- fast bara för att jag måste. Jag vill ha massvis med pengar,för pengar gör mig lycklig!

Imorgon kommer hon

Nu sitter jag och Amanda hemma hos mig och myser lite! Vi längtar efter våran Mallan som kommer hem imorgon vid sju tiden. Sist vi såg henne var på studenten! Många timmars skitsnack har vi att ta igen. Det ska bli så skönt att få hem henne..



Det här är bra

Jag är jätte glad! Det här är ett tecken på att jag kommer bli stor..För visst är det så här alla storbloggare hade det i början av sina karriärer?
Fortsätt "haters" detta sporrar mig bara till att skriva mer.


Vinter -09!

Igår var jag hemma hos R han behövde städa sitt rum för det såg ut som någon hade vänt upp och ner på det. Men som tur är så ordnade han till det,själv tyckte jag att jag låg bättre i sängen och slappa så jag struntade faktiskt i att hjälpa till. Elakt va! 
Sen prövade vi vinterns måste-en päls mössa! Erkänn snygg? Man slipper absolut att frysa i den där,och det är de som är huvudsaken.
För övrigt längtar jag efter vintern. Jag får pirr i magen när jag tänker på den,och det måste ha något att göra med den där glasögon ormen på bilden där nere.


Du ska verkligen få värma mig i vinter!


Manligt grabbar!

Jag tycker det är så roligt när man inser att det faktiskt inte är så stor skillnad på tjejer och killar! Idag berättade mina grabbiga kollegor att de ringt varandra tidigt imorse och frågat varandra vad de skulle ha på sig idag. Ni vet så som vi tjejer gjorde när vi gick i typ..fyran?
Som ni ser så kom grabbarna på att de skulle köra rutigt tema + converse. Sen självklart för att det inte skulle vara för uppenbart så tog de valfri färg på skor. 

Härligt! Blir det kostym fredag imorgon?


Så var man här igen



När jag har många bollar i luften så ramlar alla oftast ner på marken! Jag måste städa men jag vill gå ut och gå,jag vill övningsköra,jag vill sitta vid datorn och leta efter roliga saker,jag vill bada,jag vill plocka ögonbrynen. Men istället sitter jag som en hö säck,precis hemkommen från jobbet! Vad ska jag göra?


Lista

 




Väntetider- Att vänta i telefon köer är bland det värsta som finns! Det absolut bästa nr att ringa om man inte vill vänta är 118 118,där jävlar går det fort. Om jag säger så här,mitt jobb är kanske inte det bästa om man inte tycker om att vänta i telefon köer.

Kissnödig- Om en arbetsdag är 8 timmar,så kan jag lova att jag kissar minst en gång i timmen-ibland två. Det är helt otroligt,jag vet inte om det är kaffet som sätter igång blåsan. Men det är bra jobbigt iallafall.

Alla måsten- Kul att man har slitit en hel jävla dag på arbetet och det ända man vet väntar dagen är en massa måsten. Städa,laga mat och bara slöa. Jag måste börja göra saker,det här håller inte

Nej sägare- Okej,jag kan erkänna att jag faktiskt väldigt ofta säger nej! Men det är för jävla tråkigt med folk som säger nej. Tänk om man kunde se vad man vinner på att säga ja lite oftare. Jag tror att man måste pröva att sluta säga nej.


Dag nummer fyra

Kroppen- Det börjar nu synas att jag faktiskt ätit lite extra de senaste dagarna! Titt som tätt kommer det en liten våg av frustration,den gör att jag i ungefär 10sek håller på att spricka.
Huvudet- Min skalle förstår inte vad jag håller på med. Det är något nytt,något speciellt,och något ut över det vanliga jag utsätter mig själv för. Vi har inte riktigt kommer överrens jag och min hjärna.
Övrigt- Jag är nöjd,jag har varit rökfri i fyra dagar. Men ikväll ska jag röka,för jag får röka precis när jag vill 

Så där nu var det vanligt igen

Jag sitter på jobbet nu,klockan åtta var man igång igen! Härligt som fan,nu är man levandes igen. "Matilda heter jag och ringer som säljare för Dagens Industri" undra hur många gånger till jag hinner säga det innan klockan slår fem.
Jag tycker att ni ska gå in på di.se och läsa vilken otroligt bra tidning det här är! Många utav er kommer säkerligen tycka den är intressant också. Om fallet nu är så att ni fattar tycka för denna tidning ringer ni till mig så fixar jag en prenumeration till ett förmånligare pris.
Vilken säljare jag är alltså..

PUSS!

Jag vill skicka en puss till min älskling! Skynda dig hem från jobbet


Skaller,skvaller,skvaller

När man är sjuk så har man ju lite extra tid till saker och ting! Och då ägnar jag mig åt att läsa bloggar. Jag älskar skvaller,och därför passar den här skiten mig perfekt.

Jag ska väl ta och erkänna att jag inte bara läser den här smörjan när jag är sjuk,utan det hör till mina vardagliga rutiner...


Take a look

Visserligen är jag ganska tråkig idag! Men eftersom jag har en hel del fritid så tänkte jag visa mig själv. Vilken vacker syn. Nu ska jag springa ner i tvättstugan

Det bästa med att vara sjuk är att man får vara så himla myspysigt klädd!


Jag tänkte så det knakade!

Under än längre tid har jag saknat något,det är en sak som jag kan ha kul med! Som kan frysa roliga stunder i mitt liv. Det är min kamera! Hur mycket jag än tänkt så har jag inte vetat vart jag ska leta efter denna sak.
Sen när jag insåg att jag inte kunde tvätta så tog jag tillfället i akt att leta. Jag kan lova att det tog inte mer än 5minuter innan jag hittade den sketna kameran i byrå lådan hos mamma. Fantastiskt!!! Jag är lycklig nu.


Och eftersom du också kallas "lycka" så får du vara med i samma inlägg!


Min promenix

Jag tog min smutstvätt och vandrade till min mor! Här har ni vägen i bild


Det är viktigt att man har bra skor på sig när man ska ut och gå!



Ännu viktigare är det att man har med sig tvätten! Om jag säger så här så har det blivit en del...



Sen stannade jag i en lövhög och myste lite! Hösten är nog den vackraste årstiden enligt mig



Jag kom på! Det är väldigt viktigt att man har med sig själv också



Framme!!! Till min besvikelse var det redan någon som bokat tvätttid,så jag får vänta till klockan fem


Ännu inte helt kry

Den här snyggingen har jag vaknat upp med idag! Men eftersom snoret fortfarande rinner från min näsa så fick jag vara hemma idag medans han åkte och arbetade.
Själv ska jag ägna dagen åt att städa och tvätta,sånt som man faktiskt måste göra när man har sitt egna hushåll. Men nu ska jag slänga i mig lite glass för att dämpa mitt halsont.


Tänk när jag blir lika bra på att köra bil som han är,då jävlar är jag stabil


Tjugoandra september!

Nu ska jag ta och hämta lite friskt luft! Sitter och tittar på gamla bilder och den här spegel bilden håller inte längre,nu är det dags att ta sig i kragen.
Jag håller mig fortfarande utan cigg i munnen,men jag kan tala om att när någon sitter utanför mitt öppna fönster och röker känns livet helt plötsligt förjävla mycket jobbigare.
Till kvällen ska jag förmodligen kolla idol med Carro,det var väldigt längesen så deet kan bli himla mys. Fast man ska ha i tankarna att hon inte heller rökt på två dagar,så det kan sluta hur fan som helst.



Vilken sommar vi hade! Det var tider det...


Bäsa på dagen

Jag är frälst! Jag har hittat den bästa sidan någonsin,speciellt när man är sjuk. Här kan man kolla på alla möjliga olika tvserier,det är super bra ju.
För tillfället sitter jag och kollar på One tree hill,det måste faktiskt vara den bästa serien någonsin. Jag blir alltid så berörd. Massa kärlek och känslor! Det som är synd är att jag är så fruktansvärt dålig på engelska,och det finns ingen text men jag tror jag har hyffsad koll på vad de pratar om iallafall. Nu ska jag fortsätta...



Ett litet steg för mänskligheten

Jag tänker inte göra en stor sak av det,för det är egentligen bara en fis i rymden! Men jag tänker ändå klappa mig själv på axeln. Det var lite bra utav mig måste jag iallfall medge! Jag klarade en hel dag utan att röka,det trodde jag faktiskt inte.
Jag kommer röka ikväll. För jag får faktiskt röka precis när jag vill! Kom igen,säg att jag är bra

Jag på vägen

Det roligaste jag gjorde igår var att övningsköra,två gånger till och med! Jag börjar verkligen bli bra på det här. Jag fruktar teorin,men jag tänker inte dra ut på den skräcken för länge. Får se om jag orkar med någon körning idag.


Jag är så där lagom stel med båda händerna på ratten. Tio i två ska man hålla!


Det kliar

Fan det kliar i fingertopparna! Jag är röksugen,och får jag inte röka blir jag rastlös,och är jag rastlös så äter jag och om jag inte vill äta då slutar det med att jag röker iallafall.
Jag är lite i vad man kan kalla dilemma. Ska jag röka,eller bli fet?
Man ska ha i tankarna att jag faktiskt inte rökt på hela dagen,det tycker iallafall jag är bra! Jag jobbar faktiskt bara på att trappa ner,inte sluta röka helt! Så jag får,om jag vill faktiskt röka en cigg...



Ett konstigt beteende

Jag vet inte vad det är som drar mig tillbaka i tiden! Min syster har satt någon psykologisk term på mitt beteende,men jag vet inte om jag tycker det är riktigt så illa.
Mitt huvud drar mig tillbaka i tiden,och stannar år 2008! Hela det året var vad man kan kalla trygghet. Min hjärna kanske inte riktigt hänger med-hallå du är vuxen nu! Kan skallen fatta det,så den slutar ge mig denna känsla! Men som min syster även sa till mig "man måste få vara liten ena dagen,för att kunna vara stark andra dagen" Så jag hoppas jag växer till mig snart!

 

När jag ändå hade tankarna åt det året,så slängde jag ihop några bilder från den tiden!


Lista

 




Hösten- Jag tycker faktiskt det är mysigt att det börjar bli höst! Man får klä sig i stora halsdukar och stickade koftor! Och bäst av allt är om man har någon som man kan mysa med när det är mörkt och kallt ute.
Övningskörning- Jag börjar bli en klippa på att köra. Om det inte vore för alla andra bilar så skulle jag vara färdig med mitt körkort redan men det är en herrans massa saker man ska tänka på! Det är förbannat kul iallafall.
Hollywoodfruar- Eller fru kanske man ska säga. Vilken jävla lirare den där Anka är,ska bli väldigt roligt att se vad hon kommer bjuda på ikväll.
Fredag 25/9- Håll i hatten,på fredag kommer våran älskade Mallan hem. Jag kan inte ens räkna hur länge hon har varit borta,men det ska bli sååå himla roligt att hon kommer hem igen.



Bilderna är lånade från google och där fanns inte Malin så hon fick inte vara med!

 


Rökning!

Det är ju det här med rökning som är så förbaskat dåligt men som ändå har en sån otroligt stor dragkraft! Varför tillåter man sig att fastna där?
Jag kan sluta,jag vill sluta,jag ska sluta! Men likaväl som jag försöka intala mig att jag rökt min sista cigg,så tröstar jag mig med att jag faktiskt bara trappar ner. Trappa ner är en bra början för mig,det är en feg början från min sida.
Idag har faktiskt (än så länge) varit en gift fri dag,jag har hållt mig borta men jag har och andra sidan istället tryckt i mig tre piggelin en halv sockerkaka och en smörgås!


Slut på rökning under fläkten nu mera bruden!


Hur ska jag fördriva tiden?

När man mår som jag-med andra ord jävligt dåligt! Då passar det perfekt med ett bad,ett varmt jävla skum bad. Där ska jag ligga tills snoret släpper från skallen och nacken slutar värka! Kan ta ett tag,men jag har varit vaken sen klockan åtta imorse och inte gjort något vettigt så då kan jag lika bra ligga där och vänta på att kroppen ska bättra sig! Hur länge tror ni jag behöver ligga där och simma?


Jag gör som alla andra

Jag har fastnat,helt fast i blogghärvan är jag! Så eftersom jag dag ut och dag in sysslar med att läsa allas skit,kan jag lika gärna skriva min aldeles egna skit också. Vilken bra idé va?  


RSS 2.0