Min första videoMin första video i min blogg. Berätta för mig mina vänner,vill ni att jag delar med mig oftare av mig!


Ett litet äventyr

Igår var en händelserik dag,jag blev upphämtad av några vänner efter jobbet och vi begav oss till Mc'donalds för att käka glass. Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra,så vi satte och i bilen och åkte runt. Ungefär så,runt runt runt i stan och tutade och vinkade på alla möjliga människor. Framför allt de vi inte kände,de är roligast! Man tutar,sen vinkar man,personen på gatan vinkar tillbaka och vi as garvar. Det toppen kul,ni måste pröva.

Sen var vi på sjukhuset. Jag var med om en olycka förra veckan,jag fick en spricka i hjärtat! Händelsen kunde ha krossat hela mitt hjärta,men lyckligtvis hade jag målat upp en mur som gjorde att sprickan inte kunde sprida sig. Tur va! Jag lider för närvarande av lite sorg. Men doktorn säger att det kommer gå över! Han sa att det kommer krävas tid och mycket skratt för att läka mitt sår. Så därför ska jag göra precis som doktorn säger,suga ur kärlek ur mina nära och kära. Sen ska jag se till att aldrig mer få sprickor i hjärtat!Man behöver sitta i rullstol även fast man gå!Mina vänner kom och hälsade på,de köpte cola och så skrattade vi! Jag kommer bli frisk snart


Jag sammanfattar

Jag smyg startar! Jag känner på tangenterna,jag smeker dem varsamt och funderar över vad jag ska skriva för att ha gjort något för världen. Det är avslappnande det här med att skriva,det är roligt att folk visar uppskattning och gläds åt den här smörjan. Men nu till saken! 
Jag har fått smak på livet-våren och all dess glädje dessa dagar. Jag har vandrat i skogen,luktat på granar och andats frisk luft. Hela ligan tog en prommis i karlslund här om dagen,prommis är det nya! Det är bra tycker jag för då får man röra på fläsket och sen får man suga i sig allt roligt snack vi delar med oss av.
Förstå att vi är ca,10 stycken alla gör olika saker,pratar med olika personer och har sina egna killar. Förstå ni hur ofta man kan fylla på skafferiet med intressanta och smaskiga hemligheter?

Efter våran prommis fortsatte jag på egen hand till min morbror,han bor i ett sött litet hus i kanten på vägen! Tog en fika och sa hej till kusin vitamin. Sen tog jag bilen hem och sov!Min blogg. Kom ihåg det-min blogg!

Ja,det här är en blogg! Men det är min blogg,den handlar om mig,och handlar den om mig innebär det att jag får skriva det jag vill. Jag öppnar den,jag öppnar den ett steg till. Jag låter er komma in,jag låter er stanna i mitt huvud i några minuter. Kommer ni bli klokare,kommer ni må bättre,kommer ni känna mer för mig(?) Förmodligen inte,men det är inte min avsikt inte min mening att skriva för er.
Jag gör det för jag mår bra av att skriva! Ni är nu i mitt huvud,visst är det rätt tomt här inne stund tals! Men stannar ni en stund till kommer ni att kastas runt,från sida till sida. Ni kommer att rullas runt här inne bland olika tankar,olika känslor och olika beslut. Den ena stunden fylls ni av mina tårar,den andra av mitt skratt. Den tredje kommer ni förmodligen känna-ingenting.
Det lilla ni får reda på här inne kommer man troligen inte dra nytta av,det gör inte jag heller inte ens när det är mitt egna huvud jag bär runt på. Det spelar uppenbarligen inte någon roll hur mycket man tänker,vi står fortfarande kvar här. Ni har fått några minuter av mig,men det hjälper inte eller hur? Jag sparar några minuter till mig själv och inser jag att jag befinner mig bland världens finaste människor,världens finaste. Mer behöver jag inte säga..

RSS 2.0