Världens finaste vänner!

Jag tog en fråga och gjorde ett hej dundrandes långt inlägg! Håll i er.

Jag har förstått att du har många nära vänner Matilda, skulle vara intressant och veta hur du har lärt känna dom ? :)

Jag är faktiskt väldigt lyckligt lottad av att ha så många fina vänner runt omkring mig! Jag har mitt stjärngäng på ett par stycken som jag håller varmt om hjärtat.


Om jag blickar tillbaka,så långt så jag faktiskt hamnar i bebis åldern så hittar vi min vapendragare A! Henne har jag känt hela livet. Och för att gå på djupet av den vänskapen så är den uppbyggd av våra mammor som är goda vänner.
Tänka sig att man har en så fin vän som följt med en hela livet! I tjucko fucking år har jag haft henne. Man är med om bl.a motgångar,medgångar,minnen,förluster,lycka och så mycket mer tillsammans! Tanken på att sitta tillsammans vid ålder 40 och blicka tillbaka gör mig bra sugen på att leva livet fort.
Sen har jag det så fint kallade "haga gänget" i min vänskapskrets. Jag undrar vem som satt det namnet,inte fan klingar det fint i öronen iallafall. Men där är de bosatta,och det var där jag fann dem! En del av dem har jag haft som vänner sen lekis,det tycker jag är roligt! Man växer upp och skaffar kompisar,man lekar,man blir äldre,gör olika val och ofta glider man isär. Men vi är ett livs levande tecken på att man kan ha kvar varandra trots alla dessa faktorer! Jag älskar verkligen hur olika man kan vara men ändå komplitera varandra på ett sånt fint sätt.
För några år sen fick jag en vän,en god vän en av mina bästa vänner! Jag träffade henne på en bussresa till Spanien och sen dess har vi följt varandra. Hon är verkligen en prick som så många skulle behöva! Men ni får skaffa er en egen prick,för just S hon är min prick! En stund med henne kan göra vilken grå vardag som helst ljus. Ibland vill man slå henne,ibland vill man krama henne. Men något som jag är säker på är att jag iaf inte vill vara utan henne. 
För de som känner mig vet att jag gärna inte skaffar nya vänner,jag gillar de jag har och behåller dem så länge jag kan! Men av någon anledning så stod de två tokstollar där en dag som det bara sa klick med. L & S så många roliga stunder vi haft tillsammans,så många vakna nätter vi haft av att bara sitta uppe och snacka skit med varandra. Jag är otroligt glad över att jag för en gångs skull var mottagligt för att prata med nya tjejer (ni vet). Att jag gjorde det valet lär jag inte få ångra iallafall.
Varje dag,iallfall en liten stund varje dag så ringer vi! Skvallrar,byter hemligheter och pratar strunt. Du om någon kan man berätta allt för in i minsta lilla detalj. Min M,du är en genom fin person. Tänka sig att vi skulle träffa varandra och bli så bra ihop. Att vi hade så olika mål i skolan gjorde oss kanske till helan och halvan men tur var väl det att vi har så mycket annat som för oss samma.

Sist och minst,iallfall i storlek har vi en person som har en av de största platserna hos mig iallafall! Mitt högra ben,de benet jag inte skulle klara mig utan. Du är minsann av högsta rank! Oss emellan så vet man att man inte behöver så mycket fler ord än en blick för att veta vad som faktiskt försegår.
Det roliga är att jag inte riktigt vet hur vi träffade varandra. Eller så är det den historien som inte behöver nämnas!

 

  


Ni är de absolut bästa människorna som går i ett par skor!


Kommentarer
Postat av: Anonym

de där haga gänget ser ut att vara

riktigt snygga och farliga tjejer!!!

2010-03-04 @ 22:18:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0